Banner 980x90

Veiksmīgi aizvadītas "Uzņēmēju Dienas Latgalē 2015"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Nedēļas nogalē veiksmīgi aizvadītas "Uzņēmēju Dienas Latgalē 2015" Daugavpilī, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamerā (LTRK).

"Uzņēmēju Dienas Latgalē 2015" organizēja Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība LTRK, Latgales plānošanas reģions sadarbībā ar VAS "Latvijas dzelzceļu". Biedrība jau saņēmusi uzaicinājumu rīkot līdzīgu pasākumu nākamgad Rēzeknē.

"Uzņēmēju Dienas Latgalē 2015" piektdien, 18.septembrī, atklāja Latvijas Republikas zemkopības ministrs Jānis Dūklavs, paužot atbalstu Latgales uzņēmējiem un pateicību LTRK par šādu reģionālu pasākumu rīkošanu biznesa vides pārstāvjiem. Atklāšanas ceremoniju un "Uzņēmēju Dienas Latgalē 2015" apmeklēja arī LTRK prezidents Aigars Rostovskis, lielākā daļa padomes locekļu, valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš, gandrīz visu Latgales novadu vadītāji un lielāko pilsētu vadītāji. 

Pēc svinīgās lentas pārgriešanas, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs apmeklēja uzņēmumu veidotos stendus, aplūkojot piedāvājumus un aprunājās ar uzņēmējiem. Savukārt uzņēmējiem bija iespēja izvaicāt gan ministru, gan LTRK pārstāvjus, lai uzdotu sev interesējošos jautājumus par Latvijas tautsaimniecību. 

"Uzņēmēju Dienās Latgalē 2015" piedalījās vairāk nekā 100 dalībnieku, tostarp divu lielāko pilsētu – Daugavpils un Rēzeknes - , kā arī sešu novadu pašvaldības veidoja savus īpašos stendus, tostarp Preiļi, Balvi, Līvāni, Ludza. 

Divu dienu garumā uzņēmējiem bija iespēja meklēt sadarbības partnerus un iepazīties ar Latgales novadu uzņēmumu piedāvājumu izstādē, gan apmeklēt Daugavpils novada dienu, kas 19.septembrī norisinājās visas Rīgas ielas garumā, piedāvājot plašu kultūras programmu, mājražotāju un amatnieku gadatirgu, kā arī Latgales labumu degustācijas.   

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)