Banner 980x90

Uzņēmējdarbības veicināšanai Līvānu novadā pašvaldība izsludinājusi projektu konkursu uzņēmējiem

Daugavpils, 7.maijs, LETA. Lai veicinātu novadā uzņēmējdarbības attīstību, Līvānu novada dome sākusi jaunu iniciatīvu, kuras gaitā Līvānu novada uzņēmējiem būs iespēja iesniegt projektu pieteikumus konkursam "Līvānu novads VAR!" un saņemt pašvaldības līdzfinansējumu biznesam nepieciešamo iekārtu, aprīkojuma un inventāra iegādei, aģentūru LETA informēja Līvānu novada pašvaldībā.

Konkursa mērķis ir sniegt pašvaldības finansiālu atbalstu Līvānu novadā reģistrēto mazo un vidējo komercsabiedrību un saimnieciskās darbības veicēju projektiem, kas saistīti ar uzņēmējdarbības attīstību, produkcijas un pakalpojumu klāsta pilnveidošanu, jaunu darba vietu veidošanos Līvānu novadā.

Pašvaldība līdzfinansējumu piešķirs konkursa kārtībā. Šim mērķim pašvaldības budžetā šogad atvēlēti 5000 eiro, bet turpmākajos gados šo summu plānots palielināt. Uzņēmumi var pieteikties finansiālam atbalstam un saņemt līdz pat 2000 eiro.

Pieteikties pašvaldības līdzfinansējumam var komercsabiedrības, kas atbilst mazo un vidējo komercsabiedrību kategorijas nosacījumiem un ir reģistrētas Uzņēmumu reģistrā ar juridisko adresi Līvānu novadā un faktisko darbību veic Līvānu novada teritorijā, kā arī saimnieciskās darbības veicēji, kuru saimnieciskā darbība ir reģistrēta Valsts ieņēmumu dienestā ar adresi Līvānu novada teritorijā.

Konkursu rīko Līvānu uzņēmējdarbības atbalsta centrs sadarbībā ar Līvānu novada domi.

Pieteikumi konkursam jāiesniedz personīgi Līvānu novada domes kancelejā vai sūtot pa pastu līdz 30.jūnijam.

Konkursa komisija izvērtēs projekta pieteikumus divās nedēļās pēc projektu dokumentu iesniegšanas beigu termiņa, rezultāti tiks publicēti pašvaldības mājas lapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)