Banner 980x90

Sarucis "Čilija Pizza" apgrozījums un ievērojami auguši zaudējumi

Pērn saruka SIA "Čilija Pizza" apgrozījums un ievērojami pieauga zaudējumi, atsaucoties uz  "Firmas.lv" informāciju vēsta LETA.

Uzņēmums pērn cieta zaudējumus 466 757 eiro apmērā, bet 2013.gadā uzņēmuma zaudējumi bija 39 946 eiro. Par 12% pērn saruka uzņēmuma apgrozījums - no 8,91 miljona eiro 2013.gadā līdz 7,82 miljoniem eiro 2014.gadā.

Vadības ziņojumā teikts, ka pagājušajā gadā uzņēmums turpināja attīstīt zīmola "Čili pica" tīklu, veicot rekonstrukcijas un interjera uzlabošanu. Tāpat tika slēgtas divas nerentablas "Čili pica" ēdināšanas vietas.

Kopumā "Čili pica" tīkla attīstībā pērn ieguldīts 655 031 eiro.

Pērn ciestie zaudējumi skaidrojami ar tūristu plūsmas samazināšanos saistībā ar politiskajiem notikumiem Eiropā un pasaulē, kā arī ar konkurences palielināšanos ēdināšanas pakalpojumu biznesā, norādīts vadības ziņojumā.

Šogad uzņēmums plāno turpināt "Čili pica" tīkla attīstību, uzlabojot interjeru jau esošajās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanas vietās un atverot jaunas, lai stiprinātu savas pozīcijas Latvijas ēdināšanas tirgū.

SIA "Čilija Pizza" dibināta 2001.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro. "Čilija Pizza" pilnībā pieder Lietuvā reģistrētajai kompānijai "Čili Holdings".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)