Banner 980x90

Rožupes estrādē notiks grupas "bet bet" jubilejas koncerts

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētdien, 7.augustā Rožupes estrādē notiks grupas "bet bet" jubilejas koncerts. Sagaidot savu 25 gadu pastāvēšanas jubileju, grupas "bet bet" dalībnieki ir apzinājuši vietas Latvijā, kurās grupa līdz šim vēl nav uzstājusies, tāpēc nolemts "Lielos jubilejas koncertus" rīkot tieši tur, pilsētas informācijas portālu Livani24.lv informē organizatori.

Turnejas atklāšanas koncerts notika pārpildītā Allažu tautas namā, tam sekoja koncerts Tumes kultūras namā un Piņķos.

Uz visiem koncertiem biļetes iepriekšpārdošanā maksās 4.99 eiro. Koncertu norises dienā biļetes būs ievērojami dārgākas. Biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs.

Lielajos jubilejas koncertos grupa plāno izpildīt sava jaunākā albuma "Vasara nebeigsies nekad" programmu, kas būs papildināta ar grupas lielākajiem hitiem – "Diena", "Kāpēc man nav sarkans mersedess", "Vakara vējā", "Es tevi nemīlu", "Pieklauvē", "Mēmā dziesma". Koncertu sēriju plānots iemūžināt dokumentālajā filmā, kuru uzņēmies veidot režisors Ritvars Bluka.

Pēc katra koncerta grupa ieplānojusi tikties ar saviem klausītājiem, sniegt autogrāfus uz jaunā albuma, kā arī prezentēt grupas bundzinieka Guntara Rača dzejoļu un dziesmu grāmatu "Laikam laika nav". Pēc šīs turnejas grupa dosies ierakstu studijā un gatavos jaunu Ziemassvētku programmu, albumu un koncertu sēriju.

Grupā "bet bet", kopš tās dibināšanas 1991.gadā, muzicē dziedātājs un dziesmu autors Zigfrīds Muktupāvels, ģitārists Uģis Tirzītis, bundzinieks un dziesmu autors Guntars Račs, bet kopš 2006.gada arī basģitārists Andris Alviķis. Grupa izdevusi 8 studijas albumus un vairākas labāko dziesmu izlases. Ceturtdaļgadsimta laikā grupa ir apbraukājusi visu Latviju, kā arī uzstājusies Polijā, Zviedrijā, Somijā un Īrijā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)