Banner 980x90

"Evolution Gaming" pirmajā pusgadā kāpina apgrozījumu par 54%

Publicitātes foto
Publicitātes foto
IT un spēļu prezentētāju ārpakalpojumu sniedzēja "Evolution Gaming" apgrozījums 2016.gada pirmajā pusgadā sasniedza 51,9 miljonus eiro, kas ir pieaugums par 54%, savukārt EBITDA bija 20,9 miljoni eiro, kas ir pieaugums par 51%, salīdzinot ar 2015.gada pirmajiem sešiem mēnešiem, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja uzņēmumā.

Prognozējams, ka uzņēmuma straujā attīstība turpināsies arī gada otrajā pusē un "Evolution Gaming" izaugsme arī šogad būs lielāka nekā nozarei kopumā. Kopējais apgrozījuma pieaugums nozarē tiek lēsts ap 30%.

2015.gads "Evolution Gaming" bija rekordaugstu rezultātu gads, un labie apgrozījuma pieauguma rādītāji ir novērojami arī šogad, ko sekmējusi veiksmīga sadarbība ar klientiem visā pasaulē. Apgrozījuma pieaugums apliecina arvien pieaugošo izklaides industrijas pārcelšanos uz interneta platformām. Cilvēki vēlas būt mobili, atpūsties un izklaidēties sev ērtā laikā, vietā un apstākļos. To parāda arī mobilo pakalpojumu segmenta rezultāti – 40% klientu izvēlas lietot "Evolution Gaming" mobilo aplikāciju.

"Ievērojamais apgrozījuma pieaugums demonstrē ne vien "Evolution Gaming" spēju nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus, kas atbilst mainīgajām klientu vēlmēm, bet arī izcilu komandas darbu vairāk nekā 2 300 darbinieku izpildījumā. Mērķtiecīgi, uz rezultātu orientēti un proaktīvi darbinieki viennozīmīgi ir augoša biznesa pamatā, un "Evolution Gaming" šādu talantu netrūkst," tā Olesya Ivanova, Atbilstības un operacionāla atbalsta nodaļas vadītāja.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)