Banner 980x90

Pēc nedēļas Daugavpilī norisināsies Latgales biznesa forums un karjeras iespēju festivāls

Rīga, 3.maijs, LETA. 10.maijā un 11.maijā Daugavpils Olimpiskajā centrā norisināsies biznesa forums "Inovācijas = veiksmīgs mūsdienu uzņēmums", kas tiek rīkots Biznesa un karjeras iespēju festivāla "Uzņēmēju dienas Latgalē 2019" laikā, aģentūru LETA informēja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Rūta Grikmane.

Pirmās dienas garumā uz skatuves notiks biznesa forums, kur pirmo daļu moderēs LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš. Vispirms ar prezentāciju par Latvijas ekonomikas iespējām un izaicinājumiem 2019.gada uzstāsies AS "Citadele banka" ekonomists Mārtiņš Āboliņš. Savukārt pēc tam par Daugavpils inovatīvo uzņēmumu labas prakses piemēriem runās Daugavpils domes Attīstības departamenta vadītāja Daina Krīviņa.

Mārketinga akadēmijas lektors, biznesa konsultants un uzņēmējs Jānis Kļaviņš dalīsies zināšanās par to, kā inovācijas palīdz mainīties un domāt citādāk, savukārt Inovāciju Tehnoloģiju centra Izpētes nodaļas vadītāja Līga Brasliņa runās par mazo un vidējo uzņēmumu inovācijām, kā arī veidiem, kā tas ieviest pēc iespējas ātrāk un efektīvāk.

Prezentāciju daļu noslēgs blogeris un "TestDevLab" sabiedrisko attiecību direktors Kristaps Skutelis, stāstot par tehnoloģiju klātesamību un nozīmi mūsdienu procesos.

Eksperti pēc individuālajām prezentācijām piedalīsies arī paneļdiskusijā, lai atbildētu uz klausītāju uzdotajiem jautājumiem.

Otro biznesa foruma daļu vadīs Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Daugavpils biznesa inkubatora vadītājs Andrejs Zelčs. Ar prezentācijā par finanšu trieciendevu uzņēmējdarbībā uzstāsies AS "Citadele banka" Mazo un vidējo uzņēmumu kredītu izvērtēšanas nodaļas vadītāja Laura Kovaļevska, kā arī finanšu institūcijas "Altum" Latgales nodaļas vadītāja Vita Pučka.

Savukārt diskusijā par inovatīvu pieeju esošām lietām, izglītības nozīmi un spēju mācīties no savām un citu kļūdām piedalīsies vairāki uzņēmēji un eksperti.

Grikmane skaidroja, ka "Uzņēmēju dienas Latgalē 2019" pēc savas būtības ir izstāde, kuras mērķis ir veicināt uzņēmējdarbības vides attīstību Latgales reģionā. Izstādē kā dalībniekus vienkopus pulcē uzņēmējus un izglītības iestādes no dažādām nozarēm, lai apmeklētājiem būtu iespēja uzzināt par reģiona uzņēmumiem, to piedāvātajām vakancēm, pieprasītajām profesijām un apguves iespējām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)