Banner 980x90

Miljonus eiro vērtajā mācību vides uzlabošanas projektā Līvānu 1.vidusskolai piegādāts IKT aprīkojums

Daugavpils, 28.maijs, LETA. Vairākus miljonus eiro vērtajā mācību vides uzlabošanas projektā Līvānu 1.vidusskolai ir piegādāts informācijas un komunikāciju tehnoloģiju (IKT) aprīkojums, aģentūru LETA informēja Līvānu novada pašvaldībā.

Iepriekš projektā "Līvānu 1.vidusskolas mācību vides uzlabošana" tika rīkots elektroniskais iepirkums mēbeļu piegādei un uzstādīšanai. Tā kā neviena no pretendentiem piedāvājums neatbilda izvirzītajām prasībām, iepirkums tiks pārtraukts. Tuvākajā laikā tiks sludināts jauns iepirkums mēbeļu iegādei.

Projekta mērķis ir uzlabot Līvānu 1.vidusskolā mācību vides infrastruktūru, nodrošinot izglītojamo vajadzībām atbilstošas vispārējās izglītības pakalpojuma pieejamību un sekmēt kompetenču pieejā balstītu vispārējās izglītības satura pakāpenisku ieviešanu.

Projekta "Līvānu 1.vidusskolas mācību vides uzlabošana" kopējās izmaksas ir 2 741 701 eiro, tai skaitā attiecināmās izmaksas - 1 690 856 eiro, no kurām 1 437 228 eiro (85%) - ERAF līdzfinansējums, 76 089 eiro (4,5%) - Valsts budžeta dotācija un pašvaldības finansējums 177 540 eiro (10,5%).

Līvānu 1.vidusskolas mācību vides uzlabošana sekmēs kompetenču pieejā balstītu vispārējās izglītības satura ieviešanu izglītības iestādē, būs vērtīgs sadarbības resurss pārējām novada skolām, kā arī labās prakses piemērs citām līdzīgām izglītības iestādēm reģionā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)