Banner 980x90

Līvānu novadā jaunu darba vietu radīšanai par 216 613 eiro atjaunots ceļš Pētermuiža - Kūdras purvs

Rīga, 2.aug., LETA. Līvānu novadā, ieguldot 216 613 eiro, uzņēmējdarbības attīstīšanai rekonstruēts ceļš Pētermuiža - Kūdras purvs, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Atjaunošanas darbu laikā veikta grāvju tīrīšana, caurteku izbūve, asfalta ieklāšana 640 metru garumā, apzaļumošana, nogāžu nostiprināšana, ceļa zīmju uzstādīšana un horizontālo apzīmējumu ieklāšana.

Autoceļa atjaunošanas darbus veica ceļu būves firma SIA "Binders", būvuzraudzību IK "Aleksejs Ivanovs", bet autoruzraudzību nodrošināja SIA "Projekts EAE".

Projekta mērķis ir veicināt uzņēmējdarbības attīstību Līvānu novada pagastos, nodrošinot atbilstošu un pievilcīgu uzņēmējdarbības vidi. Plānots, ka projekts ļaus radīt četras darba vietas un piesaistīt investīcijas vismaz 156 950 eiro apmērā.

Projekta kopējās izmaksas ir 216 613 eiro, no tiem Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums 116 988 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)