Banner 980x90

Līvānu 1.vidusskolas un Rudzātu vidusskolas absolventi saņem Atzinības un Pateicības rakstus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
2015./2016.mācību gada 12.klašu absolventi, kuri uzrādījuši teicamas sekmes (8, 9 un 10 balles), ieguvuši godalgotas vietas Zinātniski pētniecisko darbu konferencēs un mācību priekšmetu olimpiādēs, izlaiduma sarīkojumā saņems Ministru prezidenta Atzinības rakstu, pilsētas informācijas portālu Livani24.lv informē Līvānu novada pašvaldība.

 

Līvānu 1.vidusskolā: Mairis Iesalnieks, Santa Kokina, Diāna Vigdorova, Armīns Ušackis, Dina Dzjadzina, Anna Skutele, Rihards Utināns, Lita Bork – Ržečicka, Māra Rudzāte.

Rudzātu vidusskolā: Margita Rudzāte un Laura Bobule.

Latgales plānošanas reģiona Pateicības rakstu par labām un teicamām sekmēm mācībās un aktīvu dalību skolas un novada sabiedriskajā dzīvē saņems Mairis Iesalnieks, Līvānu 1.vidusskolas absolvents un Margita Rudzāte, Rudzātu vidusskolas absolvente.

Līvānu novada Izglītības pārvalde sveic absolventus un pievienojas Ministru prezidenta teiktajam: "Šobrīd sasniegtais vēl nav Jūsu iespēju virsotne. Ceru, ka arī pēc vidusskolas absolvēšanas Jūsu ceļš pretim izcilībai būs tikpat apņēmīgs un mērķtiecīgs."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)