Banner 980x90

Līvānos notiks Marijas Naumovas koncerts 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 14.oktobrī, plkst.19.00 Līvānu novada kultūras centrā notiks Marijas Naumovas solo koncerts "Kādā jaukā dienā", pilsētas informācijas portālu Livani24.lv informē Līvānu novada pašvaldība.

"Kādā jaukā dienā" ir Marijas Naumovas koncerta programma, kurā dziedātāja priecēs klausītājus ar vairākiem pirmatskaņojumiem no viņas topošā albuma, kā arī atskatīsies uz muzikālajā karjerā paveikto - tiks izpildītas klausītāju iemīļotas viņas repertuāra dziesmas jaunā aranžējumā.

Dziesmu aranžiju autors ir ģitāras spēles virtuozs un viens no labākajiem "manuš" (manouch) stila ģitāristiem pasaulē francūzis Sebastjens Žinjo, kurš piešķirs visiem zināmām dziesmām citu skanējumu. Sebastjens ir arī Marijas jaunā albūma komponists un mūzikas producents, kurš dziesmas raksta, sadarbojoties ar Jāni Peteru un pašu Mariju. Ar Sebastjenu Marijai ir izveidojusies ļoti laba sadarbība, un viņš jau ir zināms Latvijas publikai no Marijas iepriekšējiem projektiem Romani Rat un Pusnakts Parīzē.

Koncertā kā ierasts muzicēs Rolands Beļēvičs (taustiņi), Norberts Skraucis (bass), Inguss Feldmanis (ģitāra), Andris Buiķis (bungas).

Marija Naumova pēdējo 4 gadu laikā apbraukājusi Latviju ar teju 40 koncertiem programmā "Pusnakts Parīzē", 2013.un 2014.gadā, atzīmējot jubilejas gadu uz skatuves, mūs pārsteidza pavisam neierastā veidolā programmā "Romani Rat" (Čigānu nakts), pulcējot uz skatuves profesionālus māksliniekus no piecām valstīm.

Savukārt 2015.gadā uzsākta jauna sadarbība starp Mariju, Jāni Peteru un franču ģitāras virtuozu Sebastjenu Žinjo, kas raksta oriģinālmūziku topošajam Marijas albumam.

Marija Naumova ir viena no talantīgākajām un daudzpusīgākajām Latvijas dziedātājām, kura ieguvusi plašu atpazīstamību arī ārpus mūsu valsts robežām. Mākslinieces daiļradē plaši pārstāvēti dažādi žanri, sākot no latviešu un krievu populārās mūzikas līdz franču šansonam un romu džezam. Kaut arī pēdējos gadus Marija daudz laika velta dēla audzināšanai, viņa joprojām aktīvi piedalās dažādos radošos procesos, gan strādājot pie savu programmu izveides, gan piedaloties citos koncertos un pulcējot pilnas skatītāju zāles. 

Biļetes jau iepriekšpārdošanā 5 eiro ; 8 eiro ; 10 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)