Banner 980x90

Latgalē par populārāko darba devēju atzīts AS "Latvijas maiznieks"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Labākā darba devēja titulu ceturto gadu pēc kārtas izdevies nosargāt AS "Latvenergo", liecina interneta personāla atlases uzņēmuma "CV-Online Latvia" rīkotās aptaujas "Top darba devējs 2015" rezultāti.

Aptaujā noskaidrots ne tikai 2015.gada populārākais un iekārojamākais darba devējs respondentu vērtējumā, bet apzināti līderi atsevišķos sektoros - finanses, tirdzniecība, ražošana, informācijas tehnoloģijas un telekomunikācijas, transports un loģistika. Tāpat noskaidroti arī labākie un populārākie darba devēji Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē un Latgalē.

Noskaidrojot biznesa sektora līderus, kurus pārstāvošie darba devēji bijuši visaktīvākie Latvijas darba tirgū, par labāko darba devēju finanšu sektorā ceturto gadu pēc kārtas kļuvusi AS "Swedbank".

Par labāko darba devēju tirdzniecības sektorā atkārtoti atzīta SIA "Statoil Fuel&Retail Latvia", bet par labāko darba devēju ražošanas sektorā kļuvis "Latvenergo", tādējādi atkārtoti iegūstot divus titulus.

Labākā darba devēja titulu informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju sektorā izdevies nosargāt SIA "Latvijas Mobilais telefons".

Savukārt labākā darba devēja transporta un loģistikas sektorā titulu nosargājusi AS "Air Baltic Corporation" jeb "airBaltic".

Populārākais darba devējs pērn Kurzemē bija SIA "Venstpils nafta termināls", Zemgalē - AS "Dobeles dzirnavnieks", Vidzemē - AS "Cēsu alus", Latgalē - AS "Latvijas maiznieks".

Kā skaidro "CV-Online Latvia" vadītājs Aivis Brodiņš, uzņēmumiem ar katru gadu kļūst arvien svarīgāk izprast pašreizējo un potenciālo darbinieku novērtējumu, veidojot atbilstošu personāla vadības stratēģiju darbinieku piesaistei un noturēšanai.

"Šī gada aptaujas rezultāti liecina, ka pieaudzis to respondentu skaits, kas aptaujā par labāko darba devēju Latvijā ir nobalsojuši par savu pašreizējo darbavietu - pagājušajā gadā 20%, bet šajā gadā jau teju 40%. Tas apliecina veiksmīgas personāla vadības nozīmi un lomu," norāda Brodiņš.

Ar aptaujas "Top darba devējs 2015" rezultātiem būs iespējams iepazīties karjeras portālā "www.cv.lv".

Lai noskaidrotu un apbalvotu labākos darba devējus Latvijā, "CV-Online Latvia" vairāk nekā mēnesi - laikā no 2015.gada 28.decembra līdz 2016.gada 27.janvārim - veica vērienīgu aptauju "Top darba devējs 2015", kurā šogad piedalījās 4088 respondenti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)