Banner 980x90

Lāčplēša dienā Līvānos notiks lāpu gājiens, Tautas Saimes grāmatas atvēršana un piemiņas brīdis

Daugavpils, 7.nov., LETA. Lāčplēša dienā, 11.novembrī, Līvānos notiks lāpu gājiens, Tautas Saimes grāmatas atvēršana, piemiņas brīdis un tematiskas dokumentālās filmas "Ievainotais Jātnieks" pirmizrāde, aģentūru LETA informēja Līvānu novada pašvaldībā.

Lāpu gājienam sāksies plkst.15.45 pie Līvānu novada kultūras centra, pulcēšanās tam sāksies plkst.15.30. Noslēgsies lāpu gājiens pie Līvānu Atbrīvošanas pieminekļa ar piemiņas brīdi, kura gaitā tiks atklāta arī Tautas Saimes grāmata Līvānu novadam.

Plkst.17 Līvānu novada kultūras centrā būs iespēja noskatīties dokumentālo spēlfilmu "Ievainotais Jātnieks" (2017), autore-režisore un producente - Ilona Brūvere. Filma ir par tēlnieku, Brīvības pieminekļa autoru Kārli Zāli, kuram 2018.gadā tiks atzīmēta 130.gadskārta. Ieeja - bezmaksas.

Pievienoties gaismas ceļam ar savu lāpu vai svecīti, kā arī iedegt sveces logos, pieminot Latvijas aizstāvjus, aicināts ikviens.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)