Banner 980x90

Labas idejas dāvanām katrai gaumei un svētkiem

Dāvanas ir neatņemama svētku sastāvdaļa, bez kuras īsti nevaram iedomāties ne dzimšanas dienas, ne Ziemassvētkus, ne citas īpašas dienas, kurās gribam būt kopā ar mīļiem cilvēkiem. Dāvanu izvēle arī vienmēr bijis samērā sensitīvs jautājums, jo pastāv dažādi nerakstīti likumi par un ap dāvināšanu. Tāpēc īstās dāvanas izvēle bieži vien var sagādāt grūtības. 

Piedāvājam dāvanu idejas dažādām gaumēm un jubilāriem – gan aktīvajiem un piedzīvojumu cienītājiem, gan tiem, kuri labprāt izbauda mieru, gan tiem, kuri priecājas par praktiskām dāvanām.

Dāvanas atpūtai un relaksācijai
Ja zināt, ka jubilārs priecāsies saņemt dāvanu, kas ļauj izbaudīt laisku atpūtu un relaksāciju, tad, lūk, dažas labas idejas dāvanām! Varat uzdāvināt atpūtu SPA centrā, masāžu vai kādu citu skaistuma un atpūtas procedūru, kas sniegs patīkamas emocijas, mazinās stresu un uzlabos noskaņojumu. Laba izvēle būs arī pirts procedūras vai ūdens atrakciju parka apmeklējums, jo zinām taču, ka ūdens ir viens no labākajiem relaksētājiem. Bet dāmas priecāsies par dāvanu karti skaistumkopšanas procedūrām, lai sapostos gan ikdienai, gan svētkiem. 

Aktīvās atpūtas un piedzīvojumu dāvanas
Tiem, kuri labprāt izbauda aktivitātes, piedzīvojumus un pat ekstrēmas nodarbes, noteikti varat izvēlēties arī atbilstošas dāvanas. Aktīvās atpūtas iespējas Latvijā ir tiešām plašas, tāpēc varat atrast labus piedāvājumus ikviena vecuma jubilāram. Kā būtu ar piedzīvojumu un atrakciju parka apmeklēšanu? Tā būs noderīga dāvana gan ģimenei, gan bērniem, gan pieaugušajiem. 

Tos, kuri izbauda ātrumu un adrenalīnu, varat palutināt ar iespēju izbraukt ar īstu superauto, piemēram, Ferrari vai Lamborghini. Jautra un aktīva laika pavadīšana būs arī batutu parkā, kas ir īsta lēkātāju paradīze. Lieliskas aktīvās atpūtas iespējas ir arī uz ūdens. Varat uzdāvināt braucienu ar SUP dēli, laivu vai katamarānu. Drosmīgākos varat iepriecināt ar vindsērfingu, ūdens motociklu vai kādu citu ūdens aktivitāti.

Šīs un vēl daudzas citas aktīvās atpūtas iespējas, kas noderēs dāvināšanai, meklējiet internetā: https://www.lieliskadavana.lv/aktiva-atputa.

Dāvanas, kas sniedz jaunas zināšanas un prasmes
Dāvanas ar lielisku pievienoto vērtību, jo sniedz jaunas zināšanas, prasmes un iemaņas. Mācīties taču nekad nav par vēlu! Tāpēc šāda veida dāvanas noderēs jebkura vecuma jubilāriem. Atliek tikai izvēlēties īsto piedāvājumu.

Varat uzdāvināt konditorejas meistarklases apmeklējumu, kulinārijas kursus, porcelāna trauku apgleznošanas nodarbības, floristikas kursus, kas vislabāk patiks tieši sievietēm. Vēl viena šobrīd populāra nodarbe, ko apgūst visdažādāko profesiju pārstāvji, ir fotografēšana. Varbūt īstā dāvana būs tieši foto kursi? Bet ar to iespējas nebūt nebeidzas! Ko sakāt par bungu spēles nodarbībām vai loka šaušanu? Varbūt jāšanas nodarbības? Dāvana, kas noteikti izpelnīsies sajūsmu, ir drošas braukšanas nodarbības apgrūtinošos apstākļos. 

Dāvanas gardēžiem
Ja zināt, ka jubilārs ir gardēdis, tad arī dāvanu droši varat meklēt šajā lauciņā. Varbūt kādu no jaunākajām pavārgrāmatām, kas gozējas grāmatnīcu plauktos? Varbūt degustāciju apmeklējums? Un kā ar vakariņām tumsā vai kāda izmeklēta restorāna apmeklējumu? Dāvanu varat papildināt ar groziņu, kurā sakomplektētas neparastas garšvielas un piedevas, ko jubilārs varēs izmantot savos gastronomiskajos eksperimentos virtuvē.

Romantiskas dāvanas 
Romantisko dāvanu sektorā patiesībā var ietilpt jebkas no citām sadaļām, jo romantiska dāvana ir tā, kas saistās tieši ar konkrēto cilvēku vai pāri, kādiem īpašiem notikumiem vai asociācijām, tāpēc tas var būt jebkas, kas spēs aizkustināt saņēmēja sirdi. Romantiskas dāvanas gribam pasniegt attiecību un kāzu gadadienās, saderināšanās ballītēs un kāzās. Protams, nedrīkst aizmirst par Valentīna dienu, kad mīlestība virmo gaisā.

Romantiskas dāvanas būs atpūta SPA centrā vai viesnīcā, vakariņas restorānā, pāra fotosesija, masāža, izjāde ar zirgiem un vēl daudzas citas, kas iepriecinās, ļaus pavadīt laiku ar mīļoto cilvēku un apliecinās dāvinātāja jūtas un labos nodomus.

Ikdienā noderīgas un praktiskas dāvanas
Ja dažādi piedzīvojumi, aktīvās atpūtas iespējas, relaksējoši pakalpojumi nešķiet piemērotas dāvanas, vienmēr var skatīties praktisku un noderīgu dāvanu virzienā.

Dāviniet lietas, kas konkrētajam cilvēkam ir nepieciešamas, varbūt nesen sabojājušās, bet jaunas vēl nav iegādātas. Tās var būt modernās tehnoloģijas, sadzīves tehnika, interjera priekšmeti, trauki, dizaina lietas u.c.

Nemainīgas vērtības, ko izvēlēties dāvanām, ir arī grāmatas, galda spēles, kvalitatīvi skaistumkopšanas produkti, smaržas, universālās dāvanu kartes, ko var tērēt noteiktā tirdzniecības centrā vai veikalu ķēdē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)