Banner 980x90

Konditorejas izstrādājumu ražotāja "Adugs Production" apgrozījums pērn sarucis par 4,8%

Rīga, 8.aug., LETA. Latgales uzņēmuma, konditorejas izstrādājumu ražotāja "Adugs Production" apgrozījums pagājušajā gadā bija 14,132 miljoni eiro, kas ir par 4,8% mazāk nekā 2016.gadā, kā arī kompānija cieta zaudējumus 547 831 eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka 2017.gadā "Adugs Production" galvenokārt strādāja pie jaunu eksporta tirgu apgūšanas un jaunu produktu attīstīšanas. Vairāk nekā pusi no saražotās produkcijas "Adugs Production" realizēja ārpus Latvijas, tostarp Lietuvā, Igaunijā, Vācijā un citās valstīs.

"Lai nodrošinātu nemainīgi augstu kvalitāti, pastāvīgi tika ieguldīti līdzekļi tehnikas un jaunu tehnoloģisko iekārtu atjaunošanā un iegādē," atzīmēts vadības ziņojumā.

Kompānijas vadība arī norāda, ka pērn uzņēmums iesniedza projektu Lauku atbalsta dienesta (LAD) apakšpasākuma "Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē" ietvaros un LAD to ir apstiprinājis. Arī turpmākajos gados kompānija plāno pieteikt jaunus projektus Eiropas Savienības atbalsta pasākumos.

Uzņēmuma vadība atzīmē, ka "Adugs Production" arī turpmāk ieguldīs ražošanas iekārtu un tehnoloģisko procesu modernizācijā, attīstīs jaunus produktus un tehnoloģijas, kā arī turpinās strādāt pie jaunu eksporta tirgu apgūšanas.

2016.gadā "Adugs Production" strādāja ar 14,846 miljonu eiro apgrozījumu un 495 556 eiro peļņu.

Kompānija "Adugs Production" ir reģistrēta 2014.gada septembrī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 67 050 eiro. Kompānija pilnībā pieder Kiprā reģistrētajam uzņēmumam "Silobrands Limited", bet tās patiesā labuma guvējs ir Jāzeps Zukuls. Kompānija nodarbojas ar konditorejas izstrādājumu - cepumu, prjaņiku, baranku, sausiņu, vafeļu, toršu un krekeru - ražošanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)