Banner 980x90

Kāpēc vietējie matrači ir labākā izvēle

Erti.lv matraču veikals ir viens no retajiem Latvijas internetveikaliem, kas piedāvā plašu matraču klāstu no Latvijas ražotājiem. Daudzi cilvēki, izvēloties matraci sev vai bērnu matraci, par galveno faktoru izvēlas cenu, savu izvēli izdarot plašākajos internetveikalos. Tas rada matrača kvalitātes riskus, jo nav iespējas pārliecināties par to, kādi materiāli tikuši izmantoti matrača ražošanā, kā arī vai tā sastāvs tiešām atbilst tā aprakstam. 

Vietējo produktu iegāde ir drošāka
Eiropas Savienībā ir standarti, kas jāievēro matraču un citu produktu ražošanā un realizācijā. Ražojot Latvijā, šie noteikumi ir jāievēro, tāpēc gan Latvijā, gan Eiropas Savienībā ražotie produkti ir uzticamāki. 

Vietējie ražotāji ir viegli sasniedzami. Jebkurš Latvijas ražotājs, apliecinot savu matraču kvalitāti un ražošanā izmantoto materiālu nekaitīgumu, rēķinās, ka gan patērētāji, gan to aizsargājošās institūcijas var viegli pārbaudīt, vai pircēji netiek maldināti. Ārpus Latvijas iegādāto matraču ražotājus nav tik viegli izsekot, tie nenokļūst zem patērētāju tiesību aizsardzības iestāžu lupas, un viņi to zina.

Latvijas matraču tirgus ir mazs. Tas ierobežo vietējā produkta klāstu, taču reizē arī padara to par viegli izpētāmu. Jebkurš matraču ražotājs, kas Latvijā vēlas realizēt nekvalitatīvu produkciju vai arī citādi maldināt matraču pircējus, agri vai vēlu tiek atklāts. 

Izdevīgs brīdis pareizam lēmumam
Šobrīd visiem matraču veikala erti.lv Latvijā ražotajiem matračiem ir atlaides līdz 40%. Tas ir lielisks brīdis par izdevīgāku cenu iegādāties bērnu matraci vai matraci sev par lētāku cenu. Kad ir jāizvēlas starp nezināmas izcelsmes matraci un Latvijā ražotu produktu, par kura kvalitāti šaubu nav, pie līdzīgas cenas izvēle ir skaidra. 

Kā izdarīt pareizu izvēli ar erti.lv
Erti.lv – tas nav tikai matraču veikals internetā. Lai ikviens klients varētu pārbaudīt produktu kvalitāti un pārliecināties par tā piemērotību savām vajadzībām, erti.lv produkcija ir apskatāma un izmēģināma Maskavas ielā 180. Matracis ir pirkums, kas nebūs atkārtoti jāveic vairāku gadu garumā, ja tiek pieņemts pareizs lēmums. Veiksmīgu pirkumu palīdzēs veikt erti.lv matraču eksperti, kas spēs jūs konsultēt par jūsu vajadzībām piemērotāko produktu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)