Banner 980x90

Mazumtirgotājs "Elvi" tiksies ar Latgales uzņēmējiem un ražotājiem

Foto: Pilseta24.lv
Foto: Pilseta24.lv

18. un 19.septembrī mazumtirgotājs ELVI piedalīsies Uzņēmēju dienās Latgalē, ko organizē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK), pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja uzņēmumā. 

"Uzņēmēju dienās Latgalē prezentēsim gan ELVI franšīzi, gan veikalu tīklu kopumā. Savukārt biznesa iespēju forumā, kas norisināsies Daugavpils Olimpiskajā centrā šo piektdien, 18.septembrī tiksimies ar Latgales uzņēmējiem un ražotājiem un diskutēsim gan par ELVI franšīzes iespējām, gan par pašmāju produkcijas piegādes iespējām," informē SIA "ELVI Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine, papildinot - dalība biznesa forumā ir bezmaksas un to apmeklēt tiek aicināts ikviens Latgales ražotājs, mazumtirgotājs un mediju pārstāvis.

"Latgale ir perspektīvs uzņēmējdarbības reģions ar lielu attīstības potenciālu. 2015.gada sākumā ELVI franšīzei pievienojās arī lielākais mazumtirgotājs Latgalē - SIA "ANTARIS" - ar 62 tirdzniecības vietām, kas, protams, ir būtisks pavērsiens ELVI zīmola un veikalu attīstībai gan Latgalē, gan Latvijā kopumā. Turklāt uzņēmumu konsolidācija sīvas konkurences apstākļos ir tālredzīgs savas uzņēmējdarbības attīstības solis ikvienai iesaistītajai pusei," skaidro Vārtukapteine.

Šobrīd ELVI franšīzes ķēdē ir 53 Latvijas uzņēmēju, kas ik dienu nodrošina pircējus ar kvalitatīvu un svaigu vietējo produkciju vairāk nekā 150 veikalos ELVI. "Mazumtirgotāja ELVI attīstības dinamika pierāda Latvijas uzņēmēju uzticēšanos ELVI biznesa konceptam un zīmolam. Kā liecina mūsu franšīzes partneru finanšu rādītāji, pievienojoties zīmolam ELVI, lokālo veikalu apgrozījums palielinās vidēji par 30%, bet atsevišķos gadījumos pieaugums ir pat 90% apmērā," atzīst Vārtukapteine.

Sadarbībā ar LTRK ELVI apaļā galda diskusijas tiek organizētas jau kopš 2014.gada. Lai pēc iespējas vairāk informētu un izglītotu pašmāju tirgotājus par ELVI franšīzes iespējām, semināri notiek dažādos Latvijas reģionos. Kopumā SIA "ELVI Latvija" pārstāvji ar Latvijas mazumtirgotājiem un ražotājiem tikās deviņos semināros - Rīgā, Daugavpilī, Jelgavā, Rēzeknē, Ventspilī, Liepājā un Valmierā.

SIA "ELVI Latvija" ir zīmola ELVI turētāja un franšīzes devēja, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā. ELVI tīkla apgrozījuma pieaugums 2015.gada pirmajos sešos mēnešos, salīdzinot ar šo pašu periodu pērn, pieauga par 14%. Šogad pašmāju zīmols "ELVI" atzīmē 15 gadu jubileju - pirmais veikals ELVI tika atvērts 2000.gadā Siguldā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)