Banner 980x90

Aptauja: Vairāk nekā puse Latvijas iedzīvotāju pavasarī plāno vairāk uzturēties svaigā gaisā

Foto: Artūrs Neitāls/ LETA
Foto: Artūrs Neitāls/ LETA
59% iedzīvotāju šajā pavasarī plāno vairāk uzturēties svaigā gaisā, liecina pētījumu kompānijas "Kantar TNS" marta beigās veiktais pētījums.

Savukārt 33% šajā pavasarī plāno sākt vai vairāk nodarboties ar sportiskām aktivitātēm, 26% sagaida pozitīvas pārmaiņas darba dzīvē un 25% pozitīvas pārmaiņas privātajā dzīvē, kā arī 19% plāno atjaunot garderobi vai 17% veikt remontu dzīvesvietā.

Vienlaikus iedzīvotāji salīdzinoši retāk norādījuši, ka plāno sava vizuālā tēla izmaiņas (10%), plāno ieguldīt savā personīgajā attīstībā (10%), plāno veikt lielus pirkumus (8%), kā arī plāno sākt vai izmēģināt jaunu hobiju (7%), plāno sākt dārza darbus (1%) vai arī veikt kādu citu darbību (2%).

2% iedzīvotāju norādījuši, ka pagaidām viņiem konkrētu gaidu vai plānu šim pavasarim nav, taču 7% iedzīvotāju nav snieguši konkrētu atbildi uz jautājumu par gaidām un plāniem šim pavasarim.

Aptauju veica pētījumu kompānija "Kantar TNS" laikā no 21. līdz 23.martam, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 1000 Latvijas iedzīvotājus ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)