Banner 980x90

Slēdz autobusa reisu maršrutā Līvāni-Mežancāni-Līvāni

Rīga, 14.sept., LETA. Tiks slēgts autobusa reiss maršrutā Līvāni-Mežancāni-Līvāni, šodien nolemts Sabiedriskā transporta padomes sēdē.

No šā gada 16.maija maršrutā Līvāni-Mežancāni-Līvāni tika uzsākts transporta pēc pieprasījuma pilotprojekts - trešdienu reisi tika izpildīti tad, ja pasažieris vismaz 24 stundas pirms brauciena bija piezvanījis SIA "Jēkabpils autobusu parks" un pieteicis braucienu.

Četru mēnešu ilgā periodā tika vērtēti pilotprojekta rezultāti, kā rezultātā tika izlemts reisu slēgt pavisam, jo līdz 29. augustam tika izpildīti divi reisi, pārvadāti trīs pasažieri un ieņēmumi no pārdotajām biļetēm bija tikai 2,1 eiro, līdz ar to šis reiss nav pietiekami rentabls, lai to uzturētu pat šādā veidā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)