Banner 980x90

Saldējumu ražotājs "Saltums 2" ražošanas iekārtās plāno ieguldīt 340 000 eiro

Rīga, 26.febr., LETA. Līvānu novada saldējumu ražotājs "Saltums 2" ražošanas iekārtās plāno ieguldīt 340 000 eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Kompānija par 250 000 eiro plāno iegādāties saldējuma vārīšanas līniju, bet par 90 000 eiro - nepārtrauktas darbības frīzeri saldējuma ražošanai. Iekārtas plānots iegādāties un uzstādīt, piesaistot finansējumu no Eiropas Savienības (ES) Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA).

Kompānijas valdes loceklis Andis Teivāns aģentūrai LETA sacīja, ka līdz ar jaunu ražošanas iekārtu iegādi kompānija plāno par apmēram 30% palielināt ražošanas jaudas salīdzinājumā ar esošajām un paplašināt iespēju pārdot "Saltums 2" ražoto saldējumu Latvijas tirgū.

Vaicāts, vai investīciju projekta īstenošanas rezultātā kompānija plāno ražot arī jaunus produktus, Teivāns atbildēja, ka uzņēmums jau ierasts ik sezonu veikalu tīkliem Latvijā piedāvā jaunus produktus, un izņēmums nebūšot arī šis gads.

"Saltums 2" izsludinātajos iepirkumu konkursos par iepriekš minēto iekārtu piegādi pretendenti savus piedāvājumus var iesniegt līdz 12.martam. Konkursa par nepārtrauktas darbības frīzera saldējuma ražošanai piegādi uzvarētājam iekārta ir jāpiegādā līdz šā gada 1.jūnijam, bet konkursa par saldējuma vārīšanas iekārtas piegādi uzvarētājam attiecīgā ražošanas iekārta ir jāpiegādā līdz 1.septembrim.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, 2017.gadā kompānija strādāja ar 1,163 miljonu eiro apgrozījumu un 118 564 eiro peļņu.

Uzņēmums ir reģistrēts 1994.gadā un vienādās daļās pieder Jānim Trokšam un Andim Teivānam. Kompānijas pamatkapitāls ir 42 686 eiro.

Uzņēmums produkciju tirgo ar zīmolu "Zemnieku saldējums" un citiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)