Banner 980x90

RTU/Līvāni apvienotai komandai vicečempionu tituls starptautiskās sacensībās dambretē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No piektdienas, 19.augusta, līdz svētdienai, 21.augustam, Rīgā norisinājās jau otrais Baltijas dambretes klubu kauss 100 lauciņu dambretē, pilsētas informācijas portālu Livani24.lv informē Vineta Štolcere. 

Turnīrā piedalījās divas labākās komandas no Lietuvas, divas labākās komandas no Igaunijas un četras komandas no Latvijas (no Lietuvas bija jābūt trim komandām, vienas neatbraukušās vietā startēja papildus viena Latvijas komanda).

RTU/Līvāni apvienotā komanda, kurā startēja trīs Līvānu pārstāvji kā Latvijas komandu čempionāta vicečempioni bija ieguvuši tiesības piedalīties šajās sacensībās. Komandās bija četri dalībnieki un drīkstēja būt viens rezervists, kurš varēja kādu no pamatsastāva kādā partijā nomainīt. Spēlēts tika pēc riņķa sistēmas (7 kārtas). Laika kontrole bija 45 minūtes+ 30 sekundes par katru gājienu. Pirmkārt tika skaitīti lielie punkti (komandas rezultāts), tālāk - mazie punkti (katra dalībnieka rezultāts).

Komandai izdevās lielisks starts, un turnīra noslēgumā mūsējiem izcīnīta 2.vieta un vicečempionu tituls, kā arī kauss un sudraba medaļas labāko Baltijas klubu komandu konkurencē.

Komandā spēlēja līvānieši: starptautiskais lielmeistars Laimonis Zālītis, federāciju meistars Gunārs Zālītis, Ilmārs Štolcers, kā arī no RTU Vsevolods Teterins un rezervists Jevgēnijs Matvejevs. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)