Banner 980x90

"Uzņēmēju Dienās Latgalē 2015" pieteikušies gan uzņēmēji, gan pašvaldības

Foto: Valsts kanceleja
Foto: Valsts kanceleja

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) un Latgales plānošanas reģions, organizējot "Uzņēmēju Dienas Latgalē 2015", kas notiks 18. un 19.septembrī, piesaistījis vairāk nekā 100 dalībniekus, tostarp divu lielāko pilsētu - Daugavpils un Rēzeknes -, kā arī sešu novadu pašvaldības veidos savus īpašus stendus.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklam Pilseta24.lv ziņo LTRK, pasākums tiek organizēts sadarbībā ar VAS "Latvijas Dzelzceļš".

"Uzņēmēju Dienas Latgalē 2015" notiks Daugavpils olimpiskajā centrā, kur dalībniekiem būs iespēja meklēt sadarbības partnerus, savstarpēji kontaktēties, popularizēt savus ražojumus un pakalpojumus. Tāpat klātesošajiem būs iespēja apmeklēt forumu par to, kā vietējiem ražotājiem ar savām precēm nokļūt lielveikalu plauktos, kā arī veicināt eksporta potenciālu. "Šīs uzņēmēju dienas būs īpašas ar to, ka novadi un pilsētas piedalīsies ar saviem stendiem, lai pārstāvētu tik lielu uzņēmēju skaitu. Esam priecīgi par atbalstu un ceram, ka arī nākamajos gados sadarbība būs tik pat veiksmīga," saka LTRK Latgales reģiona padomes priekšsēdētājs Andrejs Jermolajevs.

Savus stendus uzņēmējiem veidos Daugavpils pilsētas, Daugavpils novada, Rēzeknes pilsētas, Balvu novada, Preiļu novada, Līvānu novada, Krāslavas novada, Ludzas novada pašvaldības. Savukārt ar tūrisma informācijas centru būs pārstāvēta arī Dagda. Kā dalībnieks ar tūrisma informāciju piedalīsies arī Pārgaujas novads no Vidzemes. Paredzēts, ka būs ne tikai novadu un pilsētu kopstendi, bet arī atsevišķi uzņēmumi.

Divu dienu garumā uzņēmējiem būs iespēja meklēt sadarbības partnerus un iepazīties ar Latgales novadu uzņēmumu piedāvājumu izstādē, gan apmeklēt Daugavpils novada dienu, kas 19. septembrī norisināsies visas Rīgas ielas garumā, piedāvājot plašu kultūras programmu, mājražotāju un amatnieku gadatirgu, kā arī Latgales labumu degustācijas.

LTRK ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Pēc biedru skaita LTRK ir lielākā uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies vairāk kā 1400 individuāli biedri un vairāk kā 50 uzņēmēju biedrības. LTRK individuālo biedru - uzņēmumu - apgrozījums 2013.gadā pārsniedza 13,5 miljardus eiro, turklāt jauno LTRK biedru skaits jau ceturto gadu pēc kārtas pieaug par vidēji 46% gadā.

LTRK pārstāv savu biedru - uzņēmēju intereses valsts un pašvaldību institūcijās, cīnoties par labāku biznesa vidi, kā sniedz praktisku atbalstu saviem biedriem, palīdzot celt uzņēmumu konkurētspēju, kā arī atrast jaunus sadarbības partnerus Latvijā un ārvalstīs.

LTRK ir pilntiesīga starptautiskā tirdzniecības un rūpniecības kameru tīklojuma - vairākus gadu simtus darbības pieredzi uzkrājušo un daudzu miljonu visas pasaules uzņēmēju apvienojošo Eiropas Tirdzniecības un rūpniecības kameru asociācijas (EUROCHAMBRES) un Starptautiskās Tirdzniecības palātas (ICC) - biedre.

Biedrība ir viena no vecākajām Latvijas nevaldības organizācijām - LTRK ir uzņēmēju balss un atbalsts jau 80.gadu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)