Banner 980x90

Nākamnedēļ Līvānos norisināsies Mūsdienu mākslas galerijas festivāls

Rīga, 21.aug., LETA. No 29.augusta līdz 1.septembrim Līvānos norisināsies Mūsdienu mākslas galerijas festivāls, kas apvienos mākslas, mūzikas un izglītojošus pasākumus ar devīzi "Latgale 101", aģentūru LETA informēja biedrības "Galerija" valdes locekle Lāsma Vindule.

Festivāls 29.augustā tiks atklāts ar tēlnieka Ivara Drulles izstādi "Brīvība". Izstāde Mūsdienu mākslas galerijā būs apskatāma līdz 22.septembrim.

No 29.augusta līdz 1.septembrim laukumā pie Mūsdienu mākslas galerijas varēs vērot mākslinieka Nitai Charan Das audiovizuālu darbu "Rudens>Ržavščina". Nitai Charan Das jeb Nikolajs Kozirevs ir mākslinieks no Latgales, kurš pašlaik ar saviem domubiedriem dzīvo Tbilisi, Gruzijā.

30.augustā Mūsdienu mākslas galerijā norisināsies paneļdiskusija "Latgale 101". Paneļdiskusijas mērķis ir aktualizēt jautājumu par Latgales kultūrtelpas attīstību nākotnē. Plānots, ka diskusijā piedalīsies Latgales reģiona mākslinieki, kultūras darbinieki, biedrību un pašvaldību pārstāvji.

31.augusta festivāla programma būs veltīta bērniem un jauniešiem. Arhitektes Lauras Krastiņas vadībā bērniem būs iespēja no dažādiem materiāliem veidot "Nākotnes pilsētas" maketu. Savukārt Edgars Mucenieks vadīs praktisko nodarbību "Nākotnes valsts".

Jau tradicionāli Mūsdienu mākslas galerijas festivāls noslēgsies ar brīvdabas koncertu laukumā pie Mūsdienu mākslas galerijas. Koncertā šogad uzstāsies mūziķe Anna Sēruma, grupas "Ave JahBahus" un "Martas asinis".

Visi festivāla pasākumi apmeklētājiem ir bezmaksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)