Banner 980x90

Līvānos par 465 000 eiro paaugstinās siltumenerģijas ražošanas efektivitāti

Daugavpils, 11.maijs, LETA. Līvānos sākta Kohēzijas fonda atbalstīta siltumenerģijas ražošanas efektivitātes paaugstināšanas projekta īstenošana, aģentūru LETA informēja Līvānu novada pašvaldībā.

Projekta "Siltuma ražošanas efektivitātes paaugstināšana Līvānu pilsētā" gaitā SIA "Līvānu siltums" katlumājā paredzēts uzstādīt jaunu ar šķeldu kurināmu ūdenssildāmo katlu ar jaudu trīs megavati.

Projekta mērķis ir paaugstināt siltumenerģijas ražošanas efektivitāti SIA "Līvānu siltums" katlu mājā. Tā darbību īstenošanas laiks pēc līguma noslēgšanas - deviņi mēneši.

Būvdarbu veicējs tiks noteikts pamatojoties uz iepirkuma procedūras "Siltumenerģijas ražošanas efektivitātes paaugstināšana SIA "Līvānu siltums" katlu mājā" rezultātiem.

Projekta kopējie izdevumi ir 465 487 eiro, no kuriem attiecināmie izdevumi - 321 700 eiro. Kohēzijas fonda finansējums ir 128 680 eiro, kas ir 40% no attiecināmajiem izdevumiem.

Līgumu ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru par projekta Siltuma ražošanas efektivitātes paaugstināšana Līvānu pilsētā" īstenošanu SIA "Līvānu siltums" parakstīja šī gada 12.februārī.

Projekts ir atbalstīts Eiropas Savienības Kohēzijas fonda darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" specifiskā atbalsta mērķa "Veicināt energoefektivitāti un vietējo AER izmantošanu centralizētajā siltumapgādē" pirmajā projektu atlases kārtā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)