Banner 980x90

Latgales uzņēmējus pārstāvošo NVO biedri dosies vizītē uz Tamperi

Nākamnedēļ, no 13.aprīļa līdz 15.aprīlim, Latgales reģiona uzņēmējus pārstāvošo nevalstisko organizāciju (NVO) biedri dosies vizītē uz Somiju, Tamperi, aģentūru LETA informēja Latgales plānošanas reģionā.

Vizītes gaitā plānota tikšanās ar Somijas uzņēmējiem kontaktu dibināšanai un vairāku uzņēmumu, kuri darbojas kokapstrādes, metālapstrādes, plastmasas pārstrādes un ražošanas, akmens apstrādes un tekstila ražošanas jomās, apmeklējumi.

Vizīte tiek organizēta ar mērķi popularizēt Latgales reģiona ražotāju produkciju un radīt tai jaunu noieta tirgu.

Braucienā piedalīsies 15 reģiona pārstāvji no Rēzeknes uzņēmēju biedrības, Dienvidlatgales NVO atbalsta centra, Balvu novada uzņēmējdarbības atbalsta biedrības "Krams", biedrības "Līvānu novada uzņēmēji" un Aglonas biedrības "Dorbs i Zineiba". Organizācijas pārstāv dažādu uzņēmēju intereses, kas ir apvienojušies šajās biedrībās.

Šis jau ir trešais šāda veida kontaktu dibināšanas un sadarbības veicināšanas brauciens, ko organizē Latgales plānošanas reģions. 2014.gada beigās Latgales uzņēmēji apmeklēja Mazpolijas reģionu, kā rezultātā tika panāktas vairākas vienošanās par sadarbību starp Latgales un poļu uzņēmējiem.

Vizīti rīko Latgales Plānošanas reģions Norvēģijas finanšu instrumenta līdzfinansētās programmas "Kapacitātes stiprināšana un institucionālā sadarbība starp Latvijas un Norvēģijas valsts institūcijām, vietējām un reģionālām iestādēm" projektā "Reģionālās politikas aktivitāšu īstenošana Latvijā un reģionālās attīstības pasākumu izstrāde".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)