Banner 980x90

Latgales reģiona uzņēmējus pārstāvošie nevalstisko organizāciju darbinieki darba vizītē Nīderlandē

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Trešdienas, 16.marta līdz piektdienai, 18.martam Latgales reģiona uzņēmējus pārstāvošo nevalstisko organizāciju pārstāvji darba vizītē apmeklē Ultrehtu un Hāgu Nīderlandē, pilsētas informāciju tīklu Pilseta24.lv informē Latgales Plānoāsnas reģions. 

Vizīti rīko Latgales Plānošanas reģions Norvēģijas finanšu instrumenta līdzfinansētās programmas "Kapacitātes stiprināšana un institucionālā sadarbība starp Latvijas un Norvēģijas valsts institūcijām, vietējām un reģionālām iestādēm" projekta "Reģionālās politikas aktivitāšu īstenošana Latvijā un reģionālās attīstības pasākumu izstrāde" ietvaros sadarbībā ar  Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvniecību Nīderlandē. Vizīte organizēta ar mērķi popularizēt Latgales reģiona ražotāju produkciju un radīt tai jaunus noieta tirgus.

Ik pa diviem gadiem Ultrehtā notiek Eiropas apakšuzņēmēju un inženierijas izstāde (European subcontracting and engineering fair - ESEF). Inovācija un sadarbība ir galvenās ESEF tēmas. Jaunu materiālu, komponenšu un aplikāciju prezentācijas, elastīgu risinājumu un tehnoloģiju izstādīšana un vērtīgu kontaktu iespējas radīšana. ESEF ir pati svarīgākā tirdzniecības izstāde piegādēm, apakšuzņēmējiem, produktu izstrādei un inženierijai.

OEM uzņēmumi, produktu izstrādātaji un pircēji apmeklē ESEF, lai rastu iedvesmu jaunākajos produktos, veidotu jaunus biznesa kontaktus, dalītos zināšanās un veiktu investīcijas. ESEF piedāvā vērtīgu platformu, kur var izrādīt uzņēmumu un inovācijas mērķa auditorijai, kas padara vieglāku jaunu vērtīgu kontaktu atrašanai. Uzņēmējiem piedāvāta unikāla iespēja apmeklēt seminārus, demonstrācijas, kontakbiržu u.c izstādes pasākumus.

Braucienā kopumā piedalīsies 15 reģiona pārstāvji no dažādām organizācijām, kas pārstāv  dažādu Latgales uzņēmēju intereses, kas ir apvienojušies šajās biedrībās.

Latvijas vēstniecībā Hāgā brauciena dalībnieki gūs zināšanas par Nīderlandes ekonomikas tendencēm un sadarbības kultūru. Notiek kontaktu veidošana metālapstrādes, plastmasas izstrādājumu ražošanas u.c.jomās. Ar Latgales pāstāvjiem tiksies Latvijas vēstniece Nīderlandē Ilze Rūse.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)