Banner 980x90

Ceturtdien vairs tikai vietām valstī īslaicīgi līs

Rīga, 17.jūl., LETA. Ceturtdien Latvijā būs mazāk mākoņu un vairs tikai vietām - galvenokārt dienā valsts austrumu daļā - īslaicīgi līs, prognozē sinoptiķi.

Iespējamas arī pērkona lietusgāzes. Savukārt naktī un agrā rītā vietām valstī būs migla.

Minimālā gaisa temperatūra naktī +9..+14 grādi, piekrastē līdz +16 grādiem. Dienā gaiss sasils līdz +20..+24 grādiem, vietām piekrastē un valsts austrumos - līdz +18..+19 grādiem.

Rīgā ceturtdien gaidāms sauss un saulains laiks. Ziemeļu, ziemeļrietumu vējš dienā brāzmās pastiprināsies līdz 12 metriem sekundē. Minimālā gaisa temperatūra naktī būs +15 grādi pie jūras un par 1-3 grādiem mazāk citviet pilsētā; dienā temperatūra svārstīsies ap +20 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)