Banner 980x90

Aizvadīts Līgu un Jāņu vieglatlētikas čempionāts

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Sekmīgi aizritējis 9.Līgu un Jāņu vieglatlētikas čempionāts, kas pulcēja sportistus no Lietuvas, Ventspils, Gulbenes, Tukuma, Jūrmalas, Rēzeknes, Daugavpils, Rīgas, Ogres, Kocēniem, Madonas, Jēkabpils, Salaspils, Jaungulbenes, Preiļiem un Līvāniem, kopskaitā septiņdesmit dalībniekus, pilsētas informācijas portālu Livani24.lv informē JIC "Kvartāls" vadītāja vietniece Mārīte Vilcāne.

Sacensību dalībniekus atklāšanas parādē sveica Līvānu novada domes priekšsēdētāja vietniece Aija Usāne, Preiļu novada domes izpilddirektors Vladimirs Ivanovs un 12.Saeimas deputāts Aldis Adamovičs.

Pēc sirsnīgiem novēlējumiem, kā ierasts, kapelas "Jūlijs" pavadījumā dalībnieki dziedāja valsts himnu un Preiļu novada visu laiku izcilākais soļotājs Normunds Ivzāns, Pasaules čempions soļošanā un Līvānu novada Eiropas eksčempions tāllēkšanā  pacēla novadu karogus. Pirms dalībnieku došanos uz sektoriem, īpaši sumināja Jāņus un Līgas, kas dāvanā saņēma ozola vainagu un pirts dvieli.

Sacensības noritēja raiti, un dalībnieki sasniedza šīs sezonas labākos rezultātus. Sportisti sacentās septiņpadsmit disciplīnās. Uzvarētāji savās grupās apbalvošanā saņēma diplomus, bet absolūtie uzvarētāji (pēc vecuma koeficienta) dāvanā saņēma sieru un krekliņus.

Absolūtie uzvarētāji:
* 100 m- Valdis Cela un Mārīte Kozlovska, Juris Lebedoks un Solvita Kaļva, Aigars Vilnītis un Dace Faituša,
* 400 m- Artūrs Pauļukevičs un Mārīte Kozlovska, Oļegs Okuņevs un Ludmila Nefjodorova-Volkova, Feoktists Pušņakovs un Dace Faituša,
* 1500 m- Juris Baraus un Mārīte Kozlovska, Voldemārs Pinka un Zinaīda Rācenāja, Jānis Važņevičs un Velga Lāce,
* 5000m- Pēteris Trubačs, Voldemārs Pinka, Raitis Lērme,
* 3km soļošana- Normunds Ivzāns un Vera Grīnberte, Aigars Salenieks un Inese Sirmā, Raitis Lērme un Ņina Jurciņa, 
* augstlēkšana- Valdis Cela un Laila Pētersone, Aivis Finķis un Varvara Jefimova, Māris Mednis un Mārīte Vilcāne, 
* tāllēkšana – Valdis Cela un Dace Faituša, Juris Lebedoks un Solvita Kaļva, Aigars Skrebeļs un Mārīte Vilcāne, 
* lodes grūšana- Jānis Pāvuliņš un Nellija Spridzāne, Jānis Māsāns un Anfisa Ziļa, Juris Kopasovs un Mārīte Vilcāne, 
* šķēpa mešana- Jānis Zagorskis un Anfisa Ziļa, Valdis Blūms un Līga Platpīre, Arnis Cāns un Nellija Spridzāne.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)