Banner 980x90

"Swedbank" atklāj filiāli Līvānos

Rīga, 4.janv., LETA. Īstenojot "Swedbank" Latvijas reģionu attīstības programmu, šodien Līvānos, Rīgas ielā, tirdzniecības centra "Rimi" telpās atklāta "Swedbank" filiāle, kurā pakalpojumi būs pieejami gan pašapkalpošanās zonā, gan noteiktos laikos arī pie klientu konsultanta.

Šī ir ceturtā filiāle, kas tiek atklāta pērn "Swedbank" izstrādātajā Latvijas reģionu attīstības programmā, kuras mērķis ir nodrošināt banku pakalpojumu pieejamību visā Latvijā. Iepriekš atvērtas filiāles Balvos, Ludzā un Valkā.

"Swedbank" filiāle Līvānos strādās katru dienu no plkst.8 līdz 22, un šajā laikā iedzīvotājiem būs iespēja iemaksāt skaidru naudu, apskatīt konta atlikumu, apmaksāt rēķinus vai pārskaitīt naudu internetbankā, kā arī veikt citus ikdienā nepieciešamus darījumus. Savukārt katru pirmdienu un trešdienu no plkst.10 līdz 14 iedzīvotājiem būs iespēja saņemt konsultācijas un dažādus pakalpojumus pie "Swedbank" konsultanta, kurš arī palīdzēs apgūt internetbankas un bankas automātu lietošanu.

"Swedbank" ir pēc aktīviem un klientu skaita lielākā banka Latvijā.

2015.gada sākumā "Swedbank" publiskoja Latvijas reģionu attīstības programmu, noslēdzot sadarbības memorandu ar Latvijas Pašvaldību savienību par finanšu pakalpojumu pieejamības paplašināšanu Latvijas reģionos. Memorands paredz, ka papildu bankas fiziskās pieejamības paplašināšanai "Swedbank" atbalsta ekonomiskās aktivitātes atjaunošanos Latvijas novados, piedāvājot kreditēšanas pakalpojumus, kas īpaši pielāgoti novadu uzņēmēju un iedzīvotāju prasībām. 2015.gadā Latvijas novados tika izvietoti 16 bankomāti, nodrošinot skaidras naudas pieejamību teju 400 "Swedbank" bankomātos visā Latvijā. 2016.-2017.gadā "Swedbank" nodrošinās klātesamību visās Latvijas attīstības plānā definētajās reģionālās nozīmes pilsētās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)