Banner 980x90

Sirmgalvim pēc sniega tīrīšanas paliek slikti, un viņš nomirst

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Latgalē 72 gadus vecam vīrietim pēc sniega tīrīšanas palicis slikti un viņš nomiris, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Vīrietis atrasts mājas pagalmā, un bijis redzams, ka viņš tīrījis sniegu. Mediķi pēc ierašanās konstatējuši viņa nāvi.

Vītola ieteica vecāka gada gājuma cilvēkiem šādu fizisku darbu darīt ar pārtraukumiem, kā arī pie pirmajām sūdzībām sākto pārtraukt un vērsties pēc palīdzības. Viņa piebilda, ka gadījumā, ja vīrietis savlaicīgi būtu vērsies pēc palīdzības, iespējams, viņa dzīvību būtu bijis iespējams glābt.

LETA jau vēstīja, ka 3.janvārī reģistrēts līdzīgs nāves gadījums. Toreiz, tīrot sniegu, kāds 69 gadus vecs vīrietis Rīgā piedzīvojis infarktu un zaudējis samaņu, pēc tam iestājusies klīniskā nāve. Mediķi negadījuma vietā ieradušies īsā laikā un veikuši nepieciešamos atdzīvināšanas pasākumus, tomēr tie bijuši nesekmīgi un vīrietis miris. Vīrietis jau reiz bija piedzīvojis sirds saslimšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)