Banner 980x90

SIA "Kvikworks" – gaismas burti, gaismas kastes, lielformāta druka

Gaismas burti ir viens no reprezentablākajiem gaismas reklāmas veidiem. To izgatavošana ir sarežģītāka, darbietilpīgāka un līdz ar to dārgāka nekā vienkāršākām tehnikām, taču iegūtais rezultāts ir krietni prestižāks. 

Gaismas burti

Gaismas burti ir viens no reprezentablākajiem gaismas reklāmas veidiem. To izgatavošana ir sarežģītāka, darbietilpīgāka un līdz ar to dārgāka nekā vienkāršākām tehnikām, taču iegūtais rezultāts ir krietni prestižāks. Prestižs neslēpjas augstākajās izmaksās, bet gan iegūtā vides objekta vizuālajā kvalitātē. Gaismas burti ir izteiksmīgi un atstāj profesionālāku iespaidu.

Formu, izmēru un krāsu dažādība ir gandrīz bezgalīga. Gaismas burti ir lieliski piemēroti veikalu, kafejnīcu, dažādu salonu, viesnīcu, citu sabiedrisku iestāžu, uzņēmumu un organizāciju nosaukumu izvietošanai kā iekštelpās, tā ārā. Tos var piestiprināt gan pie virsmas, gan uz konstrukcijām. Gaismas burti lieliski papildina korporatīvo stilu un ļauj iestādei būt pamanāmai.

Starp dažādiem vizuālās reklāmas produktiem SIA "Kvikworks" piedāvā arī gaismas burtus. Uzņēmuma darbnīcā tiek izgatavoti no priekšpuses, no aizmugures uz pamatni, no priekšpuses un aizmuguri, no sāniem spīdoši, dienas-nakts un banera gaismas burti. "Kvikworks" meistari strādā ar augstu precizitāti un lielu rūpību, lai nodrošinātu izcilu kvalitāti un sniegtu klientiem to labāko.

Lasiet vairāk: www.kvikworks.lv

Gaismas kastes

Viens no populārākajiem gaismas reklāmas veidiem ir gaismas kastes. Tās ir klasiska vērtība un to popularitāte ir aizvien nezūdoša. Gaismas kastes ir salīdzinoši viegli izgatavojamas, ērti piemērojamas dažādām vietām un vienkārši uzturamas. Tradicionāli tās tiek uzstādītas uz fasādēm, bet tās ir labs risinājums arī iekļaušanai iekštelpu interjerā.

Daudzveidīgās formu un materiālu iespējas ļauj izveidot gaismas kastes, kuras harmoniski iekļausies arhitektūrā vai interjerā. Tās piesaista uzmanību un vienlaikus arī veic uzņēmuma vai iestādes reprezentējošo funkciju. Mūsdienu materiāli un risinājumi padarījuši gaismas kastes daudz energoefektīvākas, nekā tās bija to pirmsākumos.

Arī SIA "Kvikworks" savā produktu klāstā piedāvā gaismas kastes. Tās tiek izgatavotas no dažādiem materiāliem. Atbilstoši izmantošanas mērķiem var izvēlēties gaismas kastes, kas ir veidotas no plastikāta, alumīnija profila vai kompozītmateriāla. "Kvikworks" komanda nodrošina pilnu pakalpojumu sniegšanu no projekta izpētes un dizaina veidošanas līdz izgatavošanai un uzstādīšanai. Tiek piedāvāta arī prototipu izgatavošana.

Lasiet vairāk: www.kvikworks.lv

Lielformāta druka

Vides reklāmā jau izsenis iecienīta ir lielformāta druka. Savas popularitātes virsotni tā sasniedza, kad sāka apdrukāt materiālus, kas ir izturīgāki pret vides ietekmi nekā papīrs. Šodien biežāk izmantotie ir plastikāta jeb PVC baneri, PVC sieti, līmplēves un tekstils. Šie materiāli ļauj izveidot drukas darbus āra apstākļiem. Tie ir izturīgi pret mitrumu un, izmantojot kvalitatīvu drukas krāsu, neizbalē ātri saulē. Tāpēc tie var kalpot ļoti ilgi.

Lielformāta druka ir ne tikai lielisks risinājums vides reklāmai, bet arī iekštelpām. Tā tiek izmantota dažāda reklāmas un informējoša satura izvietošanai, kā arī interjera objektu vai cita veida noformējuma radīšanai. Arī šādām vajadzībām netiek izmantots tikai papīrs. Materiālu daudzveidība ļauj izveidot izteiksmīgus objektus, kas ir funkcionāli un estētiski.

Stabilu vietu starp lielformāta vides reklāmu izgatavotājiem ieņem SIA "Kvikworks". Uzņēmuma speciālisti veic lielformāta druku gan uz populārākajiem materiāliem, gan specifiskām cietajām virsmām. Ikvienam klientam tiek piemeklēts viņam piemērotākais risinājums, lai izgatavotie drukas darbi godam kalpotu paredzētajam mērķim.

Lasiet vairāk: www.kvikworks.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)