Banner 980x90

SIA "Konsol Logi" – nojumes, alumīnija nojumes, lodžijas

Nojumes uzstādīšana privātmāju fasādēm ir lielisks veids, kā izbaudīt un arī praktiski izmantot papildu telpu ārpus mājas gandrīz visa gada garumā.

Nojumes

Nojumes uzstādīšana privātmāju fasādēm ir lielisks veids, kā izbaudīt un arī praktiski izmantot papildu telpu ārpus mājas gandrīz visa gada garumā. Nojumes izmanto gan kā ēdamtelpu vasarīgām un iepriecinošām maltītēm ārpus istabas, gan kā velosipēdu un automašīnu pasargājošas novietnes, gan vienkārši kā patīkamu atpūtas vietu. Arvien vairāk un vairāk cilvēku izvēlas uzstādīt praktiskās nojumes, lai baudītu iemīļotākos dzērienus uz piemājas terases, atpūstos, lasītu un pavadītu jaukus vakarus kopā ar ģimeni un draugiem.

SIA "Konsol Logi" ir uzticams uzņēmums, kas piedāvā ērti un ātri konstruējamas, vieglas un izturīgas nojumes. Tās ir pieejamas ļoti plašā spektrā un daudzveidīgā krāsu gammā, turklāt tās ir iespējams uzstādīt, ņemot vērā dažāda veida arhitektūras risinājumus un mājas fasādes īpatnības. Šeit ikviens privātmājas īpašnieks atradīs savām vajadzībām piemērotāko nojumi, kas sniegs gan ēnu un patvērumu, gan pasargās no nokrišņiem un kaitīgā UV starojuma.

Lasīt vairāk: www.konsol.lv

Alumīnija nojumes

Alumīnija nojumes nodrošina patvērumu no karstas saules un sliktiem laikapstākļiem. Tā kā vasarnīcās, lauku mājās, privātmājās cenšamies vairāk laika pavadīt svaigā gaisā, alumīnija nojumes ir praktisks veids, kā piešķirt terasēm vēl lielāku funkcionalitāti un oriģinalitāti. Turklāt tās nodrošina uzticamu aizsardzību jebkuros laikapstākļos un dažādos gadalaikos. Alumīnija nojumes raksturo izturība, elegance un vienkārša kopšana.

SIA "Konsol Logi" piedāvā pasūtīt alumīnija nojumes, kas ir izgatavotas no alumīnija profiliem un  pārklātas ar karstuma un mitruma izturīgu pulvera krāsu. Tām ir jumts, kas ir izgatavots no pastiprināta polikarbonāta 16 mm biezumā vai stikla. Tās ir iespējams piestiprināt pie mājas fasādes vai izvietot atsevišķi. Alumīnija nojumēm ir daudz dažādu priekšrocību, tajā skaitā kompaktums, pretkorozijas īpašības un vienkārša uzstādīšana. Uzņēmumā "Konsol Logi" ir iespējams izvēlēties dažādas krāsas nojumes ar caurspīdīga, bronzas vai baltas krāsas jumtu komfortablas, vizuāli pievilcīgas un praktiskas atpūtas zonas ierīkošanai.

Lasīt vairāk: www.konsol.lv

Lodžijas

Lodžijas iestiklošana ir populārs veids, kā nosiltināt un paplašināt dzīvojamo platību. Lodžija ir uz āru izvirzīta telpa ēkas fasādes ārējā daļā, ko no abiem sāniem ieskauj siena. Tā kā atšķirībā no balkona lodžija ir atvērta tikai no priekšpuses, to ir iespējams ērti pārvērst par papildu istabu. Lodžijas iestiklošana palīdzēs nosiltināt šo platību, iestrādāt tajā skaņas izolāciju, lai, piemēram, ierīkotu tur miniatūru ziemas dārzu, guļamistabas paplašinājumu vai arī klusu atpūtas telpu, ko ir iespējams norobežot ar bīdāmu logu palīdzību.

SIA "Konsol Logi" veic stiklotu un bīdāmu konstrukciju projektēšanu un uzstādīšanu daudzdzīvokļu māju lodžijām. Tas ir lielisks risinājums tiem dzīvokļiem, kuru lodžijas netiek izmantotas, jo uzturēšanās gada aukstākajos mēnešos tajās nav patīkama. Uzņēmums "Konsol Logi" projektē dažādu veidu bīdāmās alumīnija konstrukcijas, atkarībā no projekta, vēlmēm un arī no iestiklojamās platības izmēriem.

Lasīt vairāk: www.konsol.lv 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)