Banner 980x90

SIA "Auto Welle" Līvānu novada pašvaldībai piegādās "Volkswagen Tiguan"

Daugavpils, 24.nov., LETA. SIA "Auto Welle" uzvarējusi Līvānu novada domes rīkotajā publiskajā iepirkumā par tiesībām piegādāt pašvaldībai automašīnu un papildinās tās autoparku ar kompaktklases krosoveru "Volkswagen Tiguan".

Kā liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā, automašīnas iegāde Līvānu novada domei izmaksās 20 988 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Kā aģentūra LETA noskaidroja Līvānu novada pašvaldībā, automašīnu plānots izmantot pašvaldības un tās apakšstruktūru vajadzībām. Pēdējo reizi jaunus transporta līdzekļus Līvānu novada dome iegādājās 2013.gadā, kad pašvaldības autoparks tika papildināts ar vieglo automašīnu, mikroautobusu un autobusu.

Savus piedāvājumus publiskajam iepirkumam par tiesībām piegādāt automašīnu Līvānu novada pašvaldībai bija iesnieguši divi pretendenti.

Četriem Latvijas pilsoņiem - Antonam Samburam, Antonijam Samburam, Staņislavam Šmukstam un Ērikam Šmukstsam - vienādās daļās piederošā SIA "Auto Welle" pērn dubultojusi apgrozījumu, sasniedzot 1 386 897 eiro, un gadu noslēgusi ar 72 185 eiro zaudējumiem, kas ir par 51 444 eiro mazāk nekā 2014.gadā, kad uzņēmuma zaudējumi bija 123 629 eiro. Pērn SIA "Auto Welle" bija nodarbināti 20 strādājošie.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)