Banner 980x90

Seniorus aicina uz otro bezmaksas vingrošanas nodarbību Grīziņkalnā

Sestdien, 15.jūnijā, no plkst.11.00 līdz 12.00 Grīziņkalna skeitparkā uz otro bezmaksas vingrošanas nodarbību aicināts ikviens vecākā gadagājuma rīdzinieks. Nodarbību programmas "Ghetto Cares" ietvaros senioriem vadīs fitnesa instruktore Ilze Audzeviča.

Pirmā nodarbība vecākā gadagājuma rīdziniekiem notika jau maija nogalē. Neraugoties uz sliktiem laikapstākļiem, izkustēties un izdejoties mūzikas ritmos bija ieradušās desmit dāmas - Latvijas sieviešu invalīdu asociācijas "Aspazija" pārstāves un Grīziņkalna apkaimes iedzīvotājas.

"Biju pārsteigta par dāmu atsaucību, jo ārā lija lietus un bija auksts. Lai gan vairākām dāmām bija nopietnas veselības problēmas, viņas aktīvi piedalījās nodarbībā un arī dejoja - tas man bija liels pārsteigums. Pēcāk viņas man atzina, ka jūtas daudz spirgtākas un enerģiskākas," atklāja nodarbību vadītāja Audzeviča. Viņa sestdien uz nodarbību visus interesentus - ne tikai dāmas, bet arī kungus - aicina ierasties ērtā apģērbā un sporta apavos.

Šosezon tiks rīkota vēl trešā nodarbība senioriem - 27.jūlijā no plkst.11.00 līdz 12.00. Nodarbības notiek ielu kultūras un sporta kustības "Ghetto Family" rīkotās programmas "Ghetto Cares" paspārnē. Šovasar regulāras bezmaksas nodarbības ik dienu Grīziņkalna skeitparkā tiek nodrošinātas arī skolēniem un studentiem. Sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta pārvaldi no jūnija sākuma jaunieši var apgūt ielu vingrošanu, ielu dejas, aerobiku, ielu basketbolu un florbolu.

Savu darbu Grīziņkalnā sācis arī sporta preču apmaiņas punkts "Ghetto SWEP" – tajā savus sporta tērpus un apavus, kas, iespējams, kļuvuši par mazu, var nodot aktīvā dzīvesveida piekritēji. Savukārt sporta ekipējumu bez maksas var saņemt tie, kuriem dažādu iemeslu dēļ nav iespēju iegādāties to pašiem.

"Ghetto Family", organizējot sacensības "Ghetto Games", piecu gadu laikā kļuvusi par nozīmīgāko jauniešu kustību valstī un sportiskās aktivitātēs iesaistījusi ap 50 000 sekotāju. "Ghetto Games" mērķis ir palīdzēt jauniešiem pilnveidot sevi, sniedzot iespēju pozitīvā vidē sportot un lietderīgi pavadīt brīvo laiku, attīstīt talantus un iesaistīties brīvprātīgajā darbā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)