Banner 980x90

Pazudušais Rūdolfs laimīgi atradies, Inčukalnā "Subway", iereibušais uzkāpj Māriņkalna tornī

Foto: Twitter.com/ @linda_elza
Foto: Twitter.com/ @linda_elza
Piektdien, 29.jūlijā pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām. 

Inčukalnā atver jaunu "Subway" restorānu

Latvijā oficiāli durvis vaļā vēris septītais ātrās ēdināšanas restorāns "Subway". Jāatzīmē, ka tas ir pirmais "Subway" DRIVE-IN restorāns Baltijā, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja uzņēmuma pārstāvji.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Jārēķinās ar intensīvu satiksmi dodoties uz "LMT Summer Sound" Liepājā

Sakarā ar mūzikas festivālu "LMT Summer Sound" Liepājā šajā nedēļas nogalē būs intensīvāka satiksme uz Liepājas šosejas (A9), Liepājā un tās apkārtnē, kā arī Pierīgā. Remontdarbi uz Liepājas šosejas (A9) nenotiek, bet, braucot uz Liepāju no Ventspils (P111), ir jārēķinās ar papildus laiku ceļā, jo darbi notiek posmā no Lečiem līdz Užavai.

Liepaja24.lvLiepaja24.lv

Reizniece-Ozola uzskata, ka rotācijas process VID noticis veiksmīgi

Rotācijas process Valsts ieņēmumu dienestā (VID) kopumā noticis veiksmīgi, ir sasniegts mērķis mazināt korupciju VID, piektdienas, 29.jūlija, rītā intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta Panorāma" sacīja finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS).

Liepaja24.lvLiepaja24.lv

Pirmais pusgads Rīgas domē noslēdzies ar 39,4 miljonu eiro pārpalikumu

Šā gada pirmā pusgada beigās pašvaldību budžetā bija 127,8 miljonu eiro pārpalikums, un salīdzinājumā ar 2015.gada pirmo pusgadu tas ir palielinājies par 72,3 miljoniem eiro, liecina Valsts kases publicētā informācija.

Riga24.lvRiga24.lv

Saulkrastos pazudušais Rūdolfs laimīgi atradies

Piektdien, 29.jūlijā, neilgi pēc plkst.12.00, laimīgi atradies Saulkrastos pazudušais Rūdols, arī  Valsts policija šoreiz oficiāli apstiprina informāciju, ka zēns ir atrasts.

Foto: Twitter.com/ @linda_elzaFoto: Twitter.com/ @linda_elza

Īsi pirms mazuļa Rūdolfa atrašanas mežā uzieti viņa pēdu nospiedumi

Piektdien, 29.jūlijā, neilgi pirms Saulkrastu novadā pazudušā nepilnus trīs gadus vecā Rūdolfa atrašanas mežā uzieti viņa pēdu nospiedumi, notikuma vietā klātesošajiem pastāstīja zemessargs Armands Lūsis, kurš pats arī bija uzgājis šos pēdu nospiedumus.

Foto: Twitter.com/ @garJaanisFoto: Twitter.com/ @garJaanis

Augstākā ūdens temperatūra Latgales un Zemgales upēs

Pašlaik Latvijas upēs un ezeros ūdens temperatūra atkal paaugstinājusies līdz tai, kāda tā bija mēneša sākumā, kad tā bija visaugstākā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Alūksnes novadā vīrietis 3,11 promiļu reibumā uzkāpis sakaru tornī

Ceturtdien, 28.julijā, pēc plkst.21.00 policijā saņemta informācija par kādu vīrieti, kurš Alūksnes novada Māriņkalnā uzkāpis sakaru tornī, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā inspektore Sintija Virse.

Aluksne24.lvAluksne24.lv

Šogad iesaldēti noziedzīgi iegūti līdzekļi vairāk nekā 24 miljonu eiro apmērā

Šogad izdoti 167 rīkojumi un iesaldēti noziedzīgi iegūti līdzekļi vairāk nekā 24 miljonu eiro apmērā, tajā skaitā apmēram 1,2 miljoni eiro saistībā ar ļaunprātīgu izvairīšanos no nodokļu nomaksas, aģentūru LETA informēja Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas dienesta priekšnieks Viesturs Burkāns.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Par dalību OECD Latvijai šogad jāmaksā 1,4 miljoni eiro

Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (OECD) Padome 11.maijā, pieņemot lēmumu uzaicināt Latviju pievienoties organizācijai, noteica dalības maksu - 2,78 miljoni eiro gadā, un nupat saņemts 1,4 miljonu eiro rēķins par šo gadu, intervijā aģentūrai LETA sacīja Latvijas vēstniece OECD Ivita Burmistre.

Toms Kalniņš/ Valsts prezidenta kancelejaToms Kalniņš/ Valsts prezidenta kanceleja

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)