Banner 980x90

Otrdien pūtīs brāzmains vējš un īslaicīgi līs

Rīga, 19.jūn., LETA. Otrdien visā Latvijā pastiprināsies dienvidrietumu vējš, tā ātrums brāzmās Kurzemē un vietām valsts centrālajā daļā sasniegs 16-19 metru sekundē, prognozē sinoptiķi.

Sākot no rietumiem, valsts lielākajā daļā brīžiem līs, pārsvarā gaidāms neliels lietus. Debesis lielākoties klās mākoņi.

Gaisa temperatūra būs +17..+22 grādi, Sēlijā un Latgalē līdz +24 grādiem.

Rīgā gaidāma mākoņaina diena un neliels īslaicīgs lietus, vakarā mākoņu kļūs mazāk. Gaisa temperatūra nepārsniegs +22 grādus, dienvidrietumu vējš brāzmās pieņemsies spēkā līdz 16 metriem sekundē.

Laikapstākļus nosaka ciklona dienvidu mala. Atmosfēras spiediens nedaudz pazeminās, no rīta tas ir 759-762 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs brīdina, ka daudzviet - arī Rīgā - saglabājas ļoti augsta ugunsbīstamība mežos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)