Banner 980x90

"Neste" iegulda 600 000 eiro jaunā degvielas uzpildes stacijā Līvānos

Rīga, 20.jūn., LETA. Degvielas mazumtirgotājs "Neste" atklājis jaunu degvielas uzpildes staciju Līvānos, Rīgas ielā 2a, kuras būvniecībā uzņēmums ieguldījis 600 000 eiro, aģentūru LETA informēja "Neste".

Šī ir jau 73. "Neste" degvielas uzpildes stacija Latvijā.

Līvānu degvielu uzpildes stacijā būs pieejami visi "Neste" produkti: "Futura 95" un "Futura 98" benzīns, kā arī "Futura" dīzeļdegviela. Tāpat jaunajā stacijā pieejama "Neste Pro Diesel" - pasaulē pirmā dīzeļdegviela, kas atbilst Eiropas, ASV un Āzijas valstu autoražotāju stingrākajām degvielas prasībām, kas apkopotas Pasaules degvielas hartā.

LETA jau ziņoja, ka "Neste Latvija" apgrozījums pagājušajā gadā bija 329,054 miljoni eiro, kas ir par 17,3% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 25,4% un sasniedza 12,294 miljonus eiro.

Uzņēmums "Neste Latvija" reģistrēts 1993.gadā, un tā pamatkapitāls ir 15,03 miljoni eiro. "Neste Latvija" īpašnieks ir Nīderlandes "Neste Affiliate".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)