Banner 980x90

Maijā sāksies Līvānu novada kulinārā mantojuma tūrisma sezona

Sestdien, 14.maijā pie Latgales mākslas un amatniecības centra norisināsies Līvānu novada kulinārā mantojuma tūrisma sezonas atklāšanas pasākums, kura ietvaros ikviens varēs iepirkties tirdziņā, nodegustēt Līvānu novadam raksturīgos kulinārā mantojuma produktus, vērot dažādus priekšnesumus un saņemt 10% atlaižu kuponus īpašiem mūsu novada kulinārā mantojuma ēdieniem, ko šajā pat vai nākamajā dienā varēs nobaudīt vairākās Līvānu kafejnīcās.

Kā pilsētas informācijas portāls Livani24.lv uzzināja Līvānu novada pašvaldībā, amatnieki, mājražotāji un citi tirgotāji pieteikt dalību tirdziņā aicināti līdz otrdienai, 10.maijam.

Tirgus koncepcija ir popularizēt Latgales kulināro mantojumu  Līvānu novadā - ikvienam interesentam dodot iespēju iepazīties ar Līvānu novada amatnieku darinājumiem, vietējo ražotāju produkciju un pakalpojumiem, kā arī piedalīties organizatora rīkotajos kultūras pasākumos.

Tirgoties tiek aicinātas Līvānu novada juridiskās un fiziskās personas, kā arī interesenti no citiem reģioniem, kas piedāvā Latgales kulinārā mantojuma produktus.

Tirgu kuplinās visi Līvānu novada pagasti ar atraktīvu kultūras programmu, kurā iesaistīs arī apmeklētājus. Tirgotājiem pieteikties pie Zanes Gaidukas (zane.gaiduka@livani.lv).

Iesākot jauno tūrisma sezonu ar tirdziņu un citām aktivitātēm, gribam aicināt novada gardēžus ielūkoties savos pierakstos un recepšu grāmatās un iesniegt savas ģimenes populārāko ēdienu receptes, rakstot asterija.vucena@livani.lv vai atnesot tās uz Aktīvā tūrisma centru Domes ielā 1b līdz 7.maijam. Visi kopā noformēsim vienu telti ar interesantākajām iesniegtajām receptēm. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)