Banner 980x90

Līvānu pieredzi iepazīst pārstāvji no Moldovas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No svētdienas, 24.jūlija, līdz trešdienai, 27.jūlijam, Preiļu rajona partnerības teritorijā - Preiļu un Līvānu novados tiek uzņemi trīs Moldovas pārstāvji, kuri pēc individuāli izstrādātas stažēšanās programmas iegūst pieredzi un zināšanas. 

Šomēnes Latvijā viesojas vairāk kā 40 Moldovas pārstāvji, no kuriem 18 stažējas dažādās vietējās rīcības grupās visā Latvijā. Stažēšanās mērķis ir detalizēti iepazīties ar vietējo rīcības grupu administratīvo darbu un institucionālo ietvaru. Stažieri iegūs praktisku informāciju par dažādām Latvijas reģionu iniciatīvām atbilstoši savai profesionālajai darbībai Moldovā.

Iegūtā pieredze veicinās veidot priekšnosacījumus LEADER pieejas iedzīvināšanai Moldovā, spēcinot vietējo ekonomiku, sociālā un cilvēkkapitāla attīstību Moldovas Ziemeļu reģiona lauku teritorijās.

Īpaši nozīmīgs sadarbības aspekts ir vietējā līmeņa publisko privāto partnerību attīstība un to izveide Moldovā, kas balstās uz mērķtiecīgu privātā sektora, NVO un valsts pārvaldes partnerību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)