Banner 980x90

Līvānu novadā vēlēšanās pārliecinošu pārsvaru iegūst ZZS

Līvānu novadā sestdien, 1.jūnijā, visā Latvijā notikušajās pašvaldību vēlēšanās, ar 69,33% vēlētāju atbalstu uzvarējusi Zaļo un Zemnieku savienība (ZZS), liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) apkopotie provizoriskie vēlēšanu rezultāti.

Par ZZS savu balsi atdevuši 3260 vēlētāji, kas šim politiskajam spēkam nodrošina 11 no 15 vietām Līvānu novada pašvaldības domē.

Politisko partiju apvienība "Saskaņas Centrs" Līvānu novadā saņēmusi 648, jeb 13,78% vēlētāju balsu, kas viņiem nodrošina divas no 15 vietām Līvānu novada domē.

Savkārt vienu vietu Līvānu novada domē ieguvusi Partija "Vienotība", kura ieguvusi 416, jeb 8,85% vēlētāju atbalstu. Kā arī "Reformu partija" ar 329, jeb 7% vēlētāju atblastu, ieguvusi vienu vietu Līvānu novada pašvaldībā.

Par derīgām Līvānu novadā atzītas 4702 vēlēšanu zīmes.

CVK publicēs gala rezultātus pēc to apstiprināšanas novada vēlēšanu komisijā.

Līvānu novada vēlēšanās piedalījās 4710 vēlētāji, kas ir 45.38% no kopējā balsstiesīgo skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)