Banner 980x90

Līvānu novadā par 852 000 eiro pārbūvē 12 kilometrus lauku ceļu

Daugavpils, 26.okt., LETA. Šogad Līvānu novadā Rožupes, Turku, Sutru, Rudzātu un Jersikas pagastā tiek pārbūvēti ceļi 12 052 metro kopgarumā, aģentūru LETA informēja Līvānu novada pašvaldībā.

Jersikas pagastā tiek pārbūvēts pašvaldības autoceļš Cirsenieki-Iztekas, Rožupes pagastā - pašvaldības autoceļš Drēņi-Kalvāni-Lietaunieki, Rudzātu pagastā - pašvaldības autoceļš Vilkmugura-Pīļupsala, Sutru pagastā - pašvaldības autoceļš Sutri-Krivoki un Turku pagastā - pašvaldības autoceļš Veiguri-Silavas-Robežnieki-Gaiņi.

Pārbūvējamo ceļu platums ir robežās no četriem ar pusi līdz sešiem metriem ar grants segumu. Patlaban objektos noslēdzas grāvju rakšana un ceļa klātnes sagatavošana, dažos objektos jau ir sākta segumu izbūve.

Būvniecības darbus Sutru, Rudzātu un Turku pagastā veic SIA "Ceļi un tilti", bet Jersikas un Rožupes pagastā - SIA "Riga Rent", būvuzraudzību nodrošina AS "Ceļu inženieri". Būvprojektus Rožupes, Turku un Sutru pagastu ceļu pārbūvei izstrādāja SIA "Jēkabpils PMK", Jersikas un Rudzātu pagastu ceļu pārbūvei - SIA "Eva Būve".

Projekta "Līvānu novada pagastu ceļu pārbūve" kopējās izmaksas ir 851 990 eiro.

Iedzīvotāji aicināti ņemt vērā, ka uz pašvaldības autoceļiem, kur notiek būvdarbi, ir būtiski ierobežota auto satiksme.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)