Banner 980x90

Līvānu novada domi atkārtoti vadīs Vaivods

Pirmdien, Līvānu novada domē notika šajā sasaukumā pirmā domes sēde, uz kuru ieradās visi 15 jaunievēlētie Līvānu novada domes deputāti. Atklāti balsojot, ar 12 balsīm "par" un 3 balsīm "pret" par Līvānu novada domes priekšsēdētāju tika ievēlēts Andris Vaivods, pilsētas informācijas portālu Livani24.lv informēja Līvānu novada pašvaldībā.

Par priekšsēdētāja vietnieci Aija Usāne (rī 12 balsis "par" un 3 balsis "pret").

Sēdes laikā tika izveidotas arī Līvānu novada domes pastāvīgās komitejas (Finanšu komiteja, Tautsaimniecības komiteja, Sociālo, izglītības un kultūras jautājumu komiteja) un to sastāvā ievēlēti domes deputāti.

Saskaņā ar likumu pirmo jaunievēlētās domes sēdi sasauca un līdz priekšsēdētāja ievēlēšanai vadīja novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Inta Raubiška. Pēc priekšēdētāja ievēlēšanas, domes sēdi turpināja vadīt Andris Vaivods.

Pilsētas informācijas portāls Livani24.lv jau vēstīja, ka 1.jūnija pašvaldību vēlēšanās 69,33% vēlētāju pauduši pārliecinošu uzticību "Zaļo un zemnieku savienības" sarakstam, kura līderis ir līdzšinējais domes priekšsēdētājs Andris Vaivods.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)