Banner 980x90

Līvānos par 50 000 eiro būvēs divas laivu ielaišanas vietas pie Dubnas

Rīga, 15.jūl., LETA. Lai varētu ielaist laivas Dubnā, Līvānos pie upes par 50 000 eiro būvēs divas laivu ielaišanas vietas, aģentūra LETA uzzināja Līvānu novada pašvaldībā.

Pašvaldība ir sākusi Latvijas vides aizsardzības fonda (LVAF) projekta "Dubnas upes pieejamības nodrošināšana Līvānu pilsētas robežās un laivu ielaišanas vietu izveide" realizāciju. Projekta īstenošanas gaitā tiks veikta tehniskās dokumentācijas izstrāde un divu laivu ielaišanas vietu izbūve - Celtuves un Kurzemes ielu krustojumā un Preiļu ielas galā. Pašlaik tiek veikta tehniskās dokumentācijas izstrāde.

Ieceres mērķis ir nodrošināt publisko ūdeņu vides pieejamību, drošību, kā arī antropogēnās slodzes mazināšanu.

Projekta kopējās izmaksas ir 50 000 eiro, LVAF finansējums ir 34 085 eiro, pašvaldības līdzekļi 15 915 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)