Banner 980x90

Līvānos notiks vieglatlētikas čempionāts

Publicitātes foto/ Foto: Livani.lv
Publicitātes foto/ Foto: Livani.lv
 Sestdien, 28.maijā, skolas stadionā notiks tradicionālais Līvānu novada čempionāts vieglatlētikā, pilsētas informācijas portāls Livani24.lv uzzināja Līvānu novada pašvaldībā. 

Šogad organizatori spēruši varenu soli uz priekšu sacensību organizēšanas ziņā – Līvānu novada vieglatlētikas klubs, pateicoties atzīstamiem sasniegumiem Latvijas skriešanas seriālā "Skrien Latvija", ir panācis vienošanās par sadarbību  ar vienu no pasaulē lielākajiem sporta preču zīmoliem "ASICS". Sporta ekipējuma ražotāja pārstāvniecība "ASICS" Latvia pieņēma kluba uzaicinājumu piedalīties organizētajās sacensībās un piedāvās ikvienam sacensību dalībniekam izmēģināt "ASICS" testus. 

Pareizai apavu izvēlei ir ļoti būtiska nozīme –  svarīgi lai apavi būtu piemēroti tieši jūsu pēdas tipam, skriešanas tehnikai, kustību un ķermeņa uzbūves niansēm, kā arī segumam pa kuru jūs pārvietojaties (asfalts, stadiona segums vai meža takas). Jāatceras, ka nepareiza apavu izvēle var novest pie nopietnām traumām, tāpēc lēmuma pieņemšanu par piemēroto tieši jums apavu iegādi labāk uzticēt profesionāliem.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)