Banner 980x90

Līvānos notiks Līvānu Bērnu un jauniešu centra noslēguma un apbalvošanas pasākums

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Trešdien, 1.jūnijā, plkst.16.00 Līvānu novada Kultūras centrā notiks Līvānu novada izglītības iestāžu 2015./2016.mācību gada noslēguma pasākums interešu izglītībā, pilsētas informācijas portālu Livani24.lv informē Līvānu novada pašvaldība.

Trešdien, 1.jūnijā, Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā Līvānu novada kultūras centrā notiks Līvānu Bērnu un jauniešu centra noslēguma un apbalvošanas pasākums interešu izglītībā.

No plkst.16.00 notiks radošās darbnīcas un brīvais mikrofons.

No plkst.18.00 lielkoncerts, piedalīsies vokālā studija "Spurgaliņas", Līvānu novada izglītības iestāžu tautas deju kolektīvais sadancis, LBJC mūsdienu deju studijas šovs, folkloras kopa "Ceiruleits", kā arī varēs redzēt teātra sporta paraugdemonstrējumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)