Banner 980x90

Līvānos noticis ceļu satiksmes negadījums ar cietušajiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Sestdien, 16.jūlijā, Līvānos, Saules un Zemgales ielu krustojumā 1983.gadā dzimis automašīnas "Ford" vadītājs neievēroja ceļa zīmes "Dodiet ceļu" prasības, ka rezultātā sadurās ar automašīnu "Volkswagen", kuru vadīja 1986.gada dzimusi sieviete, pilsētas informācijas portālu Livani24.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Sestdien, 16.jūlijā, Līvānos, Saules un Zemgales ielu krustojumā 1983.gadā dzimis automašīnas "Ford" vadītājs neievēroja ceļa zīmes "Dodiet ceļu" prasības, ka rezultātā sadurās ar automašīnu "Volkswagen", kuru vadīja 1986.gada dzimusi sieviete. Sadursmes laikā traumas guva abu transportlīdzekļu vadītāji un "Ford" pasažieri – 2004.gadā un 2008.gadā dzimušās meitenes.

Laika periodā no piektdienas, 15.jūlija, līdz pirmdienai, 18.jūlijam, ieskaitot Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē reģistrēti četri ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem, kuros traumas guva desmit cilvēki. Bojā gājušo cilvēku nav.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)