Banner 980x90

Līvānos noslēgusies peldbaseina būvniecība

Daugavpils, 27.febr., LETA. Līvānos noslēgušies peldbaseina kompleksa būvniecības darbi, aģentūru LETA informēja Līvānu novada pašvaldībā.

Mūsdienīgajā objektā ir lielais baseins un peldbaseins bērniem, burbuļvanna, SPA zonu ar saunu, tvaika pirti un auksto baseinu. Gan baseina ēka, gan pats peldbaseins ir piemērots arī cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Atbilstoši projektam, baseins būs aprīkots arī ar speciālu pacēlāju, lai būtu pieejams cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Atbilstoši ir izbūvētas arī tualetes, ģērbtuves, dušas un citas telpas.

Peldbaseina būvniecību veica SIA "Jēkabpils PMK". Līvānu 1.vidusskolas peldbaseina jaunbūves un sporta zāles - angāra pārbūves projektēšanas, būvniecību un autoruzraudzības izmaksas ir 1 650 200 eiro.

Objekts tiks nodots ekspluatācijā un sāks uzņemt peldēt gribētājus pēc tam, kad tiks saņemts Būvniecības valsts kontroles biroja atzinums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)