Banner 980x90

Līvānos konfiscēti 50 000 kontrabandas cigarešu

Rīga, 9.aug., LETA. Valsts robežsardzes (VR) darbinieki vakar Līvānu novadā aizturējuši vīrieti pie kura atrastas 50 000 kontrabandas cigaretes, aģentūru LETA informēja VR pārstāve Jolanta Babiško.

Aizturētais ir 1982.gadā dzimis vīrietis, kurš aizturēts par kontrabandas izstrādājumu nelegālu pārvietošanu, par ko draud cietumsods līdz pieciem gadiem.

VR amatpersonas, pārbaudot informāciju par akcīzes preču nelikumīgu pārvietošanu, uz autoceļa Daugavpils-Rīga apturēja kāda Latvijas pilsoņa vadīto automašīnu "Mazda 6" un tās apskates rezultātā bagāžas nodalījumā konstatēja 5 melnā polietilēnā ietītus kartona iepakojumus.

Kopumā robežsargi izņēma 50 000 cigaretes "Premjer" ar Baltkrievijas akcīzes markām.

Par tabakas izstrādājumu nelikumīgu pārvietošanu, kas izdarīta ievērojamā apjomā, uzsākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)