Banner 980x90

Līvānos izglābj makšķernieku

Livani24.lv
Livani24.lv

Otrdien, 23.februārī ugunsdzēsēji-glābēji dažādās Latvijas vietās steiguši palīdzēt slīkstošiem cilvēkiem - divi ir izglābti, bet trešais izcelts jau noslīcis, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ugunsdzēsēji vakar ap plkst.15.23 saņēmuši izsaukumu uz Krimuldas novadu, jo saņemta informācija par kādu cilvēku, kas gājis pa Lojas upes ledu un ielūzis tajā. Notikuma vietā glābēji pārmeklējuši ielūšanas vietu un atraduši noslīkušu vīrieti.

Ap plkst. 14.16 saņemts izsaukums uz Graužupīti Lielvārdē, kur slīcis cilvēks. Jau pirms glābēju ierašanās vietējiem iedzīvotājiem bija izdevies slīkstošo cilvēku nogādāt krastā.

Savukārt ap plkst.13.15 izsaukums saņemts uz Kalnu ielu Līvānos, kur Dubnas vecupē kādam makšķerniekam, atrodoties uz ledus, kļuvis slikti un pats nav varējis nokļūt krastā. Ugunsdzēsēji glābēji aptuveni 39 gadus vecos vīrieti nogādājuši krastā un nodevuši mediķu rīcībā.

VUGD atgādina, ka atkušņa ietekmē ledus uz ūdenstilpēm ir ļoti trausls un nedrošs, tāpēc uz tā atrasties ir bīstami.

Kopumā aizvadītajā diennaktī ir saņemti 20 izsaukumi, no kuriem deviņi bija uz ugunsgrēkiem, astoņi uz glābšanas darbiem, bet trīs izsaukumi bijuši maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)