Banner 980x90

Līvānos atklās LMA studentu darbu izstādi

Daugavpils, 2.jūn., LETA. Šodien plkst.18 Līvānos, Mūsdienu mākslas galerijā, tiks atklāta Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) Keramikas apakšnozares studentu darbu izstāde "Saskarsmes punktā" un notiks tikšanās ar jaunajiem māksliniekiem, aģentūru LETA informēja Mūsdienu mākslas galerija Biedrības "Galerija" valdes locekle Lāsma Vindule.

"Izstāde "Saskares punktā" ir stāsts par to, kā deviņi spilgti, atšķirīgi un aizrautīgi jaunie mākslinieki studiju uzdevumos atrod sev personiski nozīmīgu tēmu risinājumu keramikas mākslā. Autori aicina skatītāju uz ceļojumu laikā un kultūrā - sākot ar darbiem, kas iedvesmoti arheoloģiskās mākslas izpētē, realizējot autoru interpretācijas melnās svēpētās keramikas dedzinājumā, līdz mūsdienu apgleznošanas darbiem dažādās tehnikās un keramikas materiālos, iemiesojot autoru gleznieciskās fantāzijas," stāsta izstādes dalībniece Marta Prēdele.

Izstādē piedalās LMA Keramikas apakšnozares kursabiedri Armands Jaspers, Egija Damberga, Helvijs Matulis, Inuta Graudiņa, Jogita Kristiņa, Katrīna Šatalova, Kristīna Potapova, Linda Ķivule un Marta Prēdele.

Izstāde "Saskarsmes punktā" Mūsdienu mākslas galerijā Līvānos būs apskatāma līdz 1.jūlijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)