Banner 980x90

Līvānietis saņem godalgotu vietu jauno akordeonistu konkursā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
27.aprīlī Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolā norisinājās Latgales reģiona mūzikas skolu akordeonistu – solistu konkurss "Daugavpils 2016".

Kā pilsētas informācijas portālu Livani24.lv informēja J.Graubiņa Līvānu Mūzikas un mākslas skolas lietvedības pārzine Zinaīda Augustāne, konkurss akordeonistiem – solistiem tiek organizēts katru otro gadu ar mērķi veicināt jauno mūziķu profesionālās meistarības izaugsmi, mākslinieciskās gaumes izkopšanu, atklāt jaunus, talantīgus izpildītājus un  popularizēt akordeona spēli.

Konkursā piedalījās 47 jaunie akordeonisti no Pļaviņu, Līvānu, Kārsavas, Balvu, Rēzeknes, Špoģu, Naujenes, Preiļu, Dagdas, Krāslavas un Daugavpils mūzikas skolām.

No Jēkaba Graubiņa Līvānu Mūzikas un mākslas skolas konkursā piedalījās Kristers Ziemelis un 4.klašu grupāieguva II vietu.

Audzēkni konkursam sagatavoja skolotāja Tatjana Saratova.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)